Mainos
Steve-O paljastaa, miksi Jackass Forever oli hänen mielestään ”aika surkea”, vaikka se olikin kassamagneetti.

NME:n haastattelussa, joka julkaistiin verkossa perjantaina, käsikirjoittaja-viihdyttäjä avautui 2022 ilmestyneestä elokuvasta, jossa Johnny Knoxville ja hänen miehistönsä palasivat jälleen villien ja vaarallisten temppujen ja komedian pariin. Mutta juuri yksi Knoxvillen kohtaus uusimmassa elokuvassa muutti Steve-O:n näkökulman.

– Enää ei ole hauskaa katsoa, kun Knoxville saa osuman päähänsä, hän sanoi kohtauksesta, jossa stunttaaja ja näyttelijä sai aivovamman kohtaamisen jälkeen härkää vastaan.

Mainos

– Kirjoitin sinä päivänä koko näyttelijäkaartille tekstin, jossa kiitin Knoxvillea uhrauksista, joita hän on tehnyt tämän tiimin eteen, ja pyysin myös, että hän lopettaisi stunttaamisen. Se oli yksi vakavimmista ja vilpittömimmistä viesteistäni.

Viime vuonna Knoxville kertoi Entertainment Weeklylle, että hän oli virallisesti lopettanut härkien kanssa juoksemisen sen jälkeen, kun hän joutui sairaalaan aivotärähdyksen, aivoverenvuodon, murtuneen ranteen ja kylkiluun vuoksi.

Mitä tulee hänen omiin stuntteihinsa Jackass-franchisingin oletettavasti viimeisessä elokuvassa, Steve-O sanoi, että hän piti joitakin niistä jopa alavireisinä. Hän muisteli erityisesti kohtausta Bad Things -laulajaräppärin kanssa, jossa jättimäinen vaahtomuovinen käsi työnsi heidät uima-altaaseen kun he ajoivat paikallaan polkupyörällä.

– Rakastan Machine Gun Kellyä. Toivon vain, että varsinainen stuntti, johon saimme hänet osallistumaan, olisi ollut korkeammalla tasolla, Steve-O harmittelee.

Vaikka elokuva ei ehkä ollutkaan Steve-O:n suosikki koko sarjassa, Jackass Forever tienasi silti maailmanlaajuisesti 80 miljoonaa dollaria 10 miljoonan dollarin budjetilla. Myös useat kriitikot julistivat stunttiyhtyeen uusimman elokuvan sarjan historian parhaaksi.

Leffa on nyt katsottavissa Netflixissä. Netflixistä löytyy myös erillinen lisäosa leffalle, jossa nähdään elokuvasta pois jääneitä stuntteja vielä lisää ja kurkistuksia monen kikkelistuntin taakse.

Mainos