David Harbour Stranger Things -sarjassa vuonna 2016.
Mainos
Stranger Things -näyttelijä David Harbour on lupautunut Gran Turismo -elokuvan pääosaan.

Sony mainostaa elokuvaa toiveiden täyttymystarinana. Elokuvan tarinassa teini-ikäisestä Gran Turismo-pelaajasta, jonka pelitaidoilla hänestä tulee oikea kilpa-autoilija voitettuaan Gran Turismo -peleissä Nissan-kilpailujen sarjan.

David Harbour, joka näyttelee Jim Hopperia Netflixin scifi-sarjassa ja näytteli Red Guardiania Black Widow -elokuvassa, esittää The Hollywood Reporterin mukaan eläkkeellä olevaa kuljettajaa, joka opettaa teinille ajamista Gran Turismossa.

Mainos

Neill Blomkamp (Demonic, Chappie, Elysium, District 9) ohjaa elokuvan Jason Hallin (American Sniper) ja Zach Baylinin (King Richard) käsikirjoituksesta.

Elokuva saattaa perustua GT Academy -kilpailuun, jota Nissan ja Sony järjestivät vuosina 2008-2016 ja jonka voittajat saivat paikan Nissanin kuljettajien kehitysohjelmassa.

Yksi GT Academy -kilpailun merkittävimmistä tosielämän menestystarinoista on brittiläinen kilpa-ajaja Jann Mardenborough, joka voitti kilpailun vuonna 2011 ja on sittemmin kilpaillut GP3-sarjassa, Le Mansin 24 tunnin kilpailussa ja Japanin Super GT -sarjassa.

PlayStation Productionsin Asad Qizilbash ja Carter Swan kuuluvat elokuvan tuottajiin, ja Gran Turismo -elokuvan luoja ja Polyphony Digitalin pomo Kazunori Yamauchi toimii vastaavana tuottajana.

– Koska kyseessä on yksi PlayStationin pitkäaikaisimmista ja rakastetuimmista sarjoista, on hienoa tehdä jälleen yhteistyötä Columbia Picturesin kanssa Gran Turismon herättämiseksi henkiin jännittävällä tavalla, Qizilbash markkinoi.

Gran Turismo -elokuvan on määrä saada ensi-iltansa 11. elokuuta 2023.

Hiljattain julkistettujen God of War– ja Horizon-televisiosarjojen lisäksi PlayStation Productionsin kerrotaan työskentelevän muun muassa Days Gonen ja Gravity Rushin elokuvasovitusten parissa.

Mainos