Stranger Things VR -pelin trailerissa hallitaan Vecnaa

Mainos
Netflix julkisti tänään uuden Stranger Things -pelin virtuaalitodellisuutta varten ja julkaisi ensimmäisen Stranger Things VR -trailerin sopivasti nimetystä pelistä.

Kyseessä on psykologinen kauhu/toimintapeli, jonka on kehittänyt Tender Claws, joka on aiemmin tehnyt Virtual Virtual Virtual Reality 2:n, Tempestin, The Under Presentsin ja Tendarin.

Pelin synopsis lupaa seuraavaa:

Mainos

”Pelaa Vecnana tässä uudessa Stranger Things -seikkailussa VR:ssä. Ryhdy tuntemattomien todellisuuksien tutkimusmatkailijaksi, kun muodostat pesämielen ja kesytät tyhjiön. Tunkeudu mieliin ja loihdi painajaisia, kun yrität kostaa Elevenille ja Hawkinsille.”

Se on tulossa suurimmille VR-alustoille talvella 2023.

Stranger Things -sarja

Stranger Things sijoittuu 1980-luvulle kuvitteelliseen Hawkinsin kaupunkiin Indianassa. Kun nuori poika katoaa, pikkukaupunki paljastaa mysteerin, johon liittyy salaisia kokeita, pelottavia yliluonnollisia voimia ja yksi outo pikkutyttö.

Sarjan pääosissa nähdään tällä hetkellä Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Joe Keery, Charlie Heaton, Sadie Sink, Maya Hawke, Priah Ferguson, Cara Buono ja Brett Gelman.

Mainos