Street Fighter 6 -pelin hahmorosteri kasvaa Turtles-hahmoilla

Mainos
Street Fighter 6 saa tällä viikolla Teenage Mutant Ninja Turtles -crossover-sisältöä.

Kuten Capcomin uudessa trailerissa paljastetaan, yhteistyö alkaa tänään 8. elokuuta ja pelaajat voivat avata erilaisia TMNT-sisältöjä.

Luvassa on uusia asuja, asusteita, emotekstejä, leimoja ja paljon muuta.

Mainos

Imaise se pizzaviipale alas ja valmistaudu elokuun 8. päivä alkavaan Teenage Mutant Ninja Turtles x Street Fighter 6 -yhteistyöhön. Ryhdy radikaaliksi TMNT-varusteiden ja vilkutuste, uusien taustojen, TMNT-leimojen, kamerakehysten Photo Mode -tilassa ja muuta World Tourin ja Battle Hubin mukautettu avatarisi suosikkikilpikonnaksesi.”, tiedotteessa mainostetaan.

Aiemmin TMNT-sisältöä ovat sisältäneet muun muassa Injustice 2, Smite, Tony Hawk’s Pro Skater 5, Brawlhalla ja Call of Duty: Modern Warfare II.

He ovat myös esiintyneet pelattavina hahmoina Nickelodeon All-Star Brawlissa ja Nickelodeon Kart Racers -sarjassa.

Viime vuonna PC:lle ja konsoleille julkaistiin kaksi itsenäistä TMNT-peliä, jotka molemmat saivat kriitikoilta kiitosta.

TMNT: The Cowabunga Collection oli retrokokoelma, joka sisälsi 13 klassista 8- ja 16-bittistä Turtles-peliä, kun taas TMNT: Shredder’s Revenge oli täysin uusi beat ’em up, joka oli suunniteltu Konamin arcade-pelien, kuten Turtles in Time -pelin, henkiseksi seuraajaksi.

Tiesitkö muuten, että mikäli olet Netflixin tilaaja, voit ladata TMNT: Shredder’s Revenge -pelin mobiiliversion ilmaiseksi itsellesi Netflixin kautta? Ja se toimii peliohjaimella!

Mainos