Mainos
Kuinka monta versiota yhdestä pelistä voi tehdä ja myydä? Street Fighter II -pelistä tehtiin yli 40 variaatiota, joten pelisarjan viides osa ei ole poikkeus.

Sarjan tuorein versio, Chapion Edition on lisäosa, joka laajentaa peliä kosmeettisesti. Pelattavia hahmoja on nyt 40 kappaletta, joista jokaisella on kourallinen eri vaatevaihtoehtoa. Taisteluareenoita on 34 kappaletta, joita ei toki ehdi ihastelemaan taistelun tohinassa.

Mainos

Champion Edition -lisuke on kokonaisuudessaan siinä. Peli itsessään ei ole muuttunut mihinkään. Jos se siis löytyy jo hyllystä ja peli on kokonaan porattu kuivaksi, on Chapion Edition -lisäosaa syytä harkita. Kyseessä on kuitenkin lopulta suppea paketti, joka tuo vähän kilkettä mukanaan. Jos puolestaan omistat kaikki 46 Street Fighter II -peliä, on tämänkin Champion Editionin hankinta must.

Se maksimaalisin versio

Pelin pariin vasta tässä vaiheessa liittyvien kannattaa kuitenkin ehdottomasti valita tämä versio. Chapion Edition on tuhti paketti, jossa riittää helvetisti pelattavaa ja opeteltavaa. 40 hahmon erikoiskykyjen hallitseminen ei tapahdu viikossa tai kahdessa, vaan pelitunteja saa upottaa satoja. Eniten aikaa menee ainakin Pleikkarilla odotteluun, nimittäin peli lataa paljon ja pitkään. Mortal Kombatiin tottunut joutuu varautumaan pitkiin odotteluhetkiin matsien väleissä.

Vaikka kokonaisuus on iso, rahaa voi silti kuitenkin pistää palamaan vielä lisääkin, nimittäin muutama pelin taustoista on tästäkin paketista huolimatta ostettava vielä erikseen, mikäli niitä haluaa manuaalisesti itse valita käyttöön.

Se lopullinen versio?

Street Fighter -peliestä on tähän mennessä tehty The World Warrior-, Champion Edition-, Turbo: Hyper Fighting-, The New Challengers-, X: Grand Master Challenge-, X: Revival-, The Anniversary Edition- ja korttipelisarjat, joten on syytä odottaa, että tämäkään painos ei kuitenkaan ole viimeinen palanen ennen kuudetta pelisarjan osaa.

Street Fighter V Champion Edition on maukas kokonaispaketti, joka pitää huolen siitä, että peliohjain on hiottu kaatopaikkakuntoon juuri sopivasti siihen mennessä kun PS5 saapuu ja raivaa itselleen hyllytilaa olohuoneestasi.

Mainos