Sudet ovat tulleet saalistamaan Ghost Recon Breakpoint -pelin trailerissa

Mainos
Kun vastassa on yksinäisen hukan sijasta kokonainen armeija susia, voiko alakynnessä olevalla sotilaalla edes olla toivoa? Tätä kysyy Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin uusin esittelyvideo.

Samalla se käy läpi pelin teknologiaa, päävastustajan suuruudenhullua ideologiaa ja pelimaailman upeita ympäristöjä.

Pelivideo tarjoaa myös mahdollisuuden rekisteröityä pelin beetatestivaiheeseen. Osallistujat palkitaan erityisellä pelissä käytettävällä Sentinel Corp -varustepaketilla.

Mainos

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint on avoimen pelimaailman sotilasräiskintäpeli, joka on koettavissa sekä yksin että jopa kolmen muun pelaajan kanssa yhteistyössä. Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukkoina toimineiden Ghost-sotilaiden Wolves-tiimi on lähtenyt omilleen. Tämän seurauksena Jon Bernthalin esittämä everstiluutnantti Cole D. Walker miehineen on ottanut haltuunsa Skell-yrityksen lennokit ja varustanut ne tappavalla sotilasteknologialla mahdollisista ihmisuhreista välittämättä. Pelaajan ohjastama Nomad omine Ghost-joukkoineen saa tiedustelutehtäväkseen selvittää Auroan tilanteen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint julkaistaan sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 4. lokakuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.