Suomalainen agenttipeli sai VR-tuen – Respawnin toimitus otti ensituntumat

Mainos
Kotimainen agenttiseikkailupeli, The Spy Who Shrunk Me sai tänään tiistaina 9.4. virtuaalitodellisuustuen. VR-tuki toimii PC:n HTC Vive-, Oculus Rift- ja Microsoft Mixed Reality -laitteilla.

Pelissä pelaaja astuu legendaarisen superagentti Audrey Smoothspyn korkokenkiin ja pelastaa maailman Neuvostoliiton uhalta kutistussäteen ja banaaninkuorien avulla. Vuosi on 1981 ja moskovalaisessa ohjelmistotalossa punotaan synkkiä juonia, jonka vuoksi kylmä sota voi muuttua sangen kuumaksi. Pelaajan on pysäytettävä kenraali Bolscotchkovichin kutistamalla ja sieppaamalla tiedemies. Pelaaja pääsee ajamaan minikokoisella autolla ja purkamaan ydinpommin. Kutistettuja neuvostovartijoita voi myös pudottaa wc-pönttöihin ja paperisilppureihin.

– Catlandin tavoitteena on tehdä hullunhauskoja videopelejä. Jos pelaaja ihmettelee kesken pelin, että mitä ihmettä tuli juuri pelattua, niin olemme onnistuneet tehtävässämme. Olemme iloisia voidessamme vihdoinkin tuoda The Spy Who Shrunk Me -pelin virtuaalilaseille. Peli tuntuu täysin erilaiselta virtuaalitodellisuudessa, koska kutistussäteen ansiosta mittakaavat tuntuvat hämmästyttäviltä, sanoo Catlandin perustaja, toimitusjohtaja ja luova johtaja Tomi Toikka.

Mainos

Respawnin toimituksessa otettiin pelin VR-versio heti testiin. Päätoimittajamme pelisekoiluja voit katsoa itse yllä olevasta videosta.

 

Mainos