Suomalainen beatboxaaja, Rudi Rok julkaisi Mission: Impossible -elokuvaa markkinoivan musiikkivideon yhteistyössä Paramount Picturesin kanssa

Mainos
Suomalainen beatboxaaja Rudi Rok teki kansainvälisen musiikkivideoyhteistyön uuden Mission: Impossible -elokuvan sekä tuotantoyhtiö Paramount Picturesin kanssa. Mukana kappaleella ja videossa on suomalainen huippumuusikko, nokkahuilisti Eero Saunamäki.

Äänivirtuoosi ja beatboxaaja Rudi Rok julkaisi kanavallaan ensimmäisen musiikkivideonsa, jossa hän beatboxaa coverin tunnetusta Mission: Impossible -elokuvan teemakappaleesta.

Paramount Pictures lähestyi Rokia ja haastoi tämän yhteistyöhön uuden Tom Cruisen tähdittämään Mission: Impossible -elokuvan kanssa. Rok ja Saunamäki sovittivat ja äänittivät uudelleen Mission: Impossible -tunnusmusiikin. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun ammattitason beatboxaaja sekä nokkahuilisti yhdistävät voimansa.

– Näin yli kymmenen vuotta sitten Eeron konsertissa, jossa hän soitti kahta nokkahuilua samaan aikaan. Tajusin, että ihmisillä on täysin väärä käsitys nokkahuilusta. Ajattelin, että joskus haluan tehdä yhteistyön, jossa beatboxaus ja nokkahuilu yhdistyvät. Kun Paramount Pictures lähestyi minua, tuli samantien ajatus, että tämä on nyt se hetki, Rudi Rok kertoo.

Mainos

Rajojen rikkominen ja mahdottoman tekeminen mahdolliseksi synnytti ajatuksen yhteistyöstä.

– Joku varmasti saattaa miettiä, että on mahdotonta yhdistää nokkahuilu ja beatbox, vieläpä niin, että ne kuulostaisivat yhdessä hyvältä. Toivottavasti ei luule enää, suupaltti naureskelee.

Videossa nähdään myös muita suomalaisia lahjakkuuksia: taikuri Joni Pakanen, Guinnessin maailmanennätysmies ja moottorisahajonglööri Janne Mustonen sekä parkour-taiturit Otto Vainio ja Petra Skonback. Musiikkivideon tuotti Helsinking.

Mainos
Edellinen artikkeliPlayStation 4 päivittyy pian 6.00-käyttöjärjestelmään – tätä se tuo mukanaan
Seuraava artikkeliKasarisuosikki ALF rebootataan – Warner Bros. etsii käsikirjoittajaa