Suomalainen Cities Skylines saa VR-version

Mainos
Virtuaalitodellisuuteen tehty Cities: VR tuo Cities: Skylines -pelin sormien ja silmien hypisteltäväksi aivan uudessa persspektiivissä. Fast Travel Games julkisti, että Cities: VR, kaupunginrakennussimulaattori, saapuu Meta Quest 2:lle ja Oculus Quest 2:lle keväällä 2022. 

Näin pelin synopsi kuvaa VR-painosta:

Koe arkkitehtoninen ja kaupunkisuunnittelun luomuksesi tähän mennessä mukaansatempaavimmassa VR-kaupunkirakennussimulaatiossa. Astu ruudun läpi ja hallitse kaupunkisuunnittelun kaikkia osa-alueita – suunnittele kaupunginosia, rakenna rakennuksia, ohjaa liikennettä – kaikki samalla kun hoidat talousasioita, hätäpalveluja ja paljon muuta. Kaupunkisi pormestarina sinun on myös tarjottava terveydenhuoltoa, koulutusta, viihdettä ja paljon muuta kasvavalle väestöllesi. Katso unelmiesi kaupungin nousevan alusta alkaen.

Mainos

”Cities: Skylines on huippumoderni kaupunginrakennussimulaattori, ja on kunnia tuoda tämä franchising VR:lle. Kaupunkirakentamisen genrellä on valtava potentiaali VR-markkinoilla. Emme malta odottaa, mitä pelaajat rakentavat, juhlii Erik Odeldahl, Fast Travel Gamesin luova johtaja.

Cities: VR julkaistaan keväällä 2022.

Mainos
Edellinen artikkeliUniversal Picturesin hirviösaaga jatkuu Renfield-elokuvalla – tässä ovat kärkikolmikkotähdet
Seuraava artikkeliKauhumoninpelien ystävien kannattaa hakea Epicistä tämän viikon ilmaispeli oikopäätä