Suomalainen e-urheilija, Joni Törmälä mukaan Fernando Alonson ja Logitechin formulatiimiin

Mainos
F1-kuljettaja Fernando Alonso, pelitarvikkeista tunnettu Logitech G ja elektroniseen urheiluun keskittyvä G2 Esports ovat yhteistyössä luoneet FA Racing G2 Logitech G -kilpa-ajotiimin, johon uutena kuljettajana on päässyt mukaan suomalainen e-urheilija Joni Törmälä.

Barcelonan Mobile World Congress -tapahtumassa Logitech G -osastolla eilen julkistettu uusi kisatiimi on ensimmäinen, joka tekee yhteistyötä F1-mestari Alonson kanssa.

Kilpatalliin kuuluu tänä vuonna kaikkiaan seitsemän kuljettajaa eri maista, ja kisoja tullaan käymään sekä konsoli- että PC-peliradoilla. Suomalainen Joni Törmälä on viime vuonna kisannut muun muassa Formula 1 -virtuaalisarjassa ja selviytyi kokonaispisteissä kymmenenneksi.

FA Racing G2 Logitech G on elektroniseen urheiluun ja erityisesti huipputason virtuaaliajamiseen keskittyvä talli. Virtuaaliajamisessa eli sim racingissä ajetaan kilpaa oikeiden autokisojen tapaan, mutta tietokoneita tai pelikonsoleita hyödyntäen. Virtuaaliset ajokisat ovat erittäin yleisöystävällisiä seurattavia moneen muuhun elektronisen urheilun peliin verrattuna ja se onkin tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista e-urheilun lajeista.

Mainos
Mainos
Edellinen artikkeliOnko Far Cry 5 elokuvaa vai peliä? Uusi traileri pureutuu protestanttiseen reformaatioon
Seuraava artikkeliKääntöpiste-arvostelu – Vihdoinkin uskottava kotimainen jännäri