Suomalaisen Remedyn kehittämästä Control-toimintapelistä uusi tarinavideo

Mainos
505 Gamesin julkaisema ja suomalaisen Remedy Entertainmentin kehittämä Control-toimintapeli julkaistaan 27. elokuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelistä on julkaistu uusi tarinavideo, jonka voi katsoa yläpuolelta. 

Legendaarisen suomalaisstudio Remedy Entertainmentin kolmannen persoonan Control-toimintapeli tarjoaa pelaajalle kiehtovan toimintaseikkailun täynnä jännitystä ja yliluonnollisia voimia.

Erityisesti Max Payne– ja Alan Wake -peleistä tunnettu Remedy on luonut jälleen kerran yksityiskohtia pursuavan pelimaailman täynnä tekemistä. Remedylle ominaisesti kaikki rakentuu jännittävän tarinan ja mielenkiintoisen pelihahmon ympärille.

Mainos

Kun New Yorkissa sijaitseva huippusalainen valvontayksikkö joutuu outojen voimien valtaan, saa pelaajan ohjastama Jesse Faden tärkeän operaation johdettavakseen. On aika palauttaa yksikkö ihmisten hallintaan.

Ainutlaatuinen aseistus ja supervoimat tulevat tarpeeseen, sillä viholliset eivät ole perinteisiä ihmisten maailmasta olevia vastustajia. Oudon luonnonlakeja uhmaavan talon sisuksista paljastuu monia mysteereitä ja tarinanpalasia, jotka nivoutuvat kiehtovaksi pelikokonaisuudeksi täynnä yllätyksiä.

Control onkin yhtäältä päähenkilön oma henkilökohtainen tarina kuin sen sivuhahmojen täplittämä toimintaseikkailu. Mielenkiintoisen pääjuonen lisäksi mukana on runsaasti sivutehtäviä sekä erilaisia salaisuuksia löydettäväksi.

Mainos
Edellinen artikkeliTänään tv:stä Terminator-leffa, jota James Cameron kehui ainoastaan Schwarzeneggerin iloksi
Seuraava artikkeliHuhhuh, onpa kiusallista! Spider-Man 3 -elokuvan tanssikohtaus ilman musiikkia saa katsojan vaivaantumaan