Mainos
Remedy on ilmoittanut suunnitelmista muuttaa moninpeliprojektinsa, koodinimeltään Vanguard, suuntaa.

Alan Wake 2 -studion mukaan projekti saa nyt uuden koodinimen Kestrel, eikä siitä tule enää ilmaista moninpeliä.

Sen sijaan Kestrel tulee olemaan premium-peli, jossa on vahva, yhteistyöhön perustuva moninpelikomponentti.

Mainos

Tencentin julkaisema peli oli hiljattain päättänyt proof-of-concept -vaiheensa, jolloin Remedy ja Tencent arvioivat projektin seuraavia vaiheita.

Remedyn antamassa tiedotteessa kerrotaan, että molemmat yhtiöt olivat yhtä mieltä siitä, että pelin muuttaminen ilmaiseksi pelattavaksi voi olla riskialtista markkinoiden muuttuessa.

”Nopeasti muuttuville free-to-play-markkinoille menestyvän pelin luomiseen liittyvien epävarmuustekijöiden ja niihin liittyvien riskien vuoksi osapuolet ovat keskustelleet uudesta suunnasta peliprojektille, joka saa uuden koodinimen Kestrel”, tiedotteessa todetaan.

Kestrel palaa nyt konseptivaiheeseen, ja osa Vanguardin kehitystiimistä siirtyy työskentelemään muihin Remedyn projekteihin.

Keskeinen johto ja valitut kehitystiimin jäsenet pysyvät Kestrel-projektissa ja keskittyvät projektin uuteen suuntaan konseptivaiheesta lähtien.

– Olemme ottaneet suuria edistysaskeleita Vanguardin free-to-play- ja moninpelikehityksessä. Pitkän harkinnan jälkeen uskomme, että uuden suunnan ottaminen, jossa peli rakentuu enemmän Remedyn ydinosaamisen ympärille, on oikea tie. Olemme luomassa toista omaleimaista Remedy-peliä Tencentin jatkuvan tuen turvin ja olemme päätyneet siihen, että se on oikea tie, Remedyn toimitusjohtaja Tero Virtala sanoi.

Mainos