Mainos
The Super Mario Bros Movie tulee Netflixiin joulukuussa ainakin Yhdysvalloissa.

Vielä ei ole tiedossa, tuleeko elokuva Netflixiin muilla alueilla, kuten Suomessa samana päivänä tai ylipäätään.

Koska elokuvilla on usein erilaiset digitaalisen suoratoiston jakelusopimukset eri alueilla, on mahdollista, että uutinen koskee vain Netflixin tilaajia Yhdysvalloissa.

Mainos

Vaikka elokuva on ostettavissa tai vuokrattavissa digitaalisesti useista suoratoistopalveluista eri puolilla maailmaa, oikeudet elokuvan saattamiseen suoratoistopalveluun osana kuukausitilausta ovat yleensä vain yhdellä tai kahdella alustalla kerrallaan kullakin alueella.

Uutinen julkistettiin Netflixin virallisella Twitter-tilillä, jonka mukaan elokuva lisätään suoratoistopalveluun 3. joulukuuta.

”Niille perheille, jotka menevät hieman liian koville Mario Kartin parissa juhlapyhien aikana, The Super Mario Bros Movie tulee Netflixiin auttamaan paranemisessa. Joulukuun 3. päivä!” twiitissä lukee.

Valtava hitti

The Super Mario Bros Movie on tuottanut yli 1,36 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti huhtikuun alussa tapahtuneen julkaisunsa jälkeen, ja se on nyt kaikkien aikojen kolmanneksi eniten tuottanut animaatioelokuva.

Se on ohittanut Frozenin (1,29 miljardia dollaria) ja jäänyt jälkeen vain Frozen II:n (1,45 miljardia dollaria) ja vuonna 2019 ilmestyvän Leijonakuningas-elokuvan uusintafilmatisoinnin (1,663 miljardia dollaria).

ET Onlinen haastattelussa Pratt selitti, että suurin osa jatko-osan tuotannosta oli jäissä käsikirjoittajien lakon vuoksi, mutta kunhan lakko ratkeaa – mikä tapahtui syyskuun lopulla – tietoa seuraavasta Mario-elokuvasta pitäisi seurata.

Mainos