Super Mario ja Ubisoftin Rabbids yhdistävät jälleen voimansa kosmisessa seikkailussa

Mainos
Ubisoftin lauantaisessa Forward-tapahtumassa julkistettiin yksi vuoden 2022 omintakeisimmista pelitapauksista.

Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintaseikkailu tuo jälleen kerran yhteen maailman suosituimman pelihahmon, Marion, ja tämän vähintäänkin oudot ja persoonalliset Rabbis-kumppanit.

Se vie pelaajan eeppiselle ja kosmiselle seikkailuretkelle pahansisuista Cursa-vihollista vastaan, joka turmelee planeetat pahalla olemuksellaan.

Mainos

Pelissä yhdistellään toisiinsa hulvatonta huumoria, vuoropohjaista taistelua ja reaaliaikaista liikkumista sekä tietenkin monesta tuttuja ja rakastettuja pelihahmoja. Vaikka yhdistelmä onkin humoristinen ja kutkuttavan huvittava, peli haastaa pelaajan taktiset taidot ja kyvykkyyden vaativissa taisteluissa. Näissä yhdistyy toisiinsa ainutlaatuisella tavalla taktinen taistelu ja hauska pelattavuus.

Luvassa on Mario- ja Rabbids-peleistä tuttuja vihollisia ja vastustajia, jotka pistävät pelaajalle kampoihin erikoislaatuisen seikkailun aikana. Kosminen matka ajaa pelaajan peräti kahdentoista kipinän perään, joista jokaisella on omanlaiset voimansa ja luonteensa. Näiden voimat ovat myös pelaajan käytössä, mutta kaiken ollessa mahdollista asiat saattavat joskus myös mutkistua arvaamattomalla tavalla. Varmaa on vain se, että näiden kumppanien tehtävässä vain kaaos on taattua.

Mainos