Mainos
Yli 40 vuotta alkunsa jälkeen Rocky-elokuvasarja on yhä käynnissä, kiitos lähinnä Creed-elokuvien.

Juuri viime viikolla kerrottiin, että Drago-spinoff on etenemässä.

Rocky-elokuvasarjan perustaja Sylvester Stallone ei kuitenkaan ole kovin tyytyväinen. Stallone julkaisi hiljattain järkyttyneen viestin siitä, ettei hänellä ole omistusoikeutta nyrkkeilyfranchisingiin. Ja kun spinoffin kerrottiin olevan työn alla, 75-vuotias näyttelijä jakoi vielä lisää ei-niin-kauniita sanoja sarjan nykyisille tuottajille.

Mainos

Stallone on ottanut erityisesti kantaa veteraanituottaja Irwin Winkleriin ja hänen poikaansa Davidiin, joka vetää tällä hetkellä sarjaa.

Tuoreessa postauksessaan Stallone väitti, etteivät nämä kaksi ole oikeastaan antaneet mitään merkittävää panosta pitkään jatkuneeseen elokuvasarjaan. Oscar-ehdokas väittää, että edesmennyt tuottaja Robert Chartoff oli se henkilö, joka vaikutti eniten kulissien takana.

Tähti meni jopa niin pitkälle, että kutsui David Winkleriä ”huomattavan lahjattomaksi ja loismaiseksi” tuottajaksi, jonka väitetään olevan syynä siihen, ettei Rockyn jatko-osia ole tehty lisää.

Hollywood-veteraani tuplasi nuo tunteensa toisessa viestissä, joka julkaistiin hänen Instagramissaan. Siinä hän väitti, että tuottajat olivat jälleen kerran viemässä eteenpäin tuotantoa, joka ei saanut hänen panostaan. Hän myös puhutteli fanejaan mainiten näyttelijän, joka herätti Ivan Dragon henkiin:

– Jälleen kerran tämä säälittäövä 94-vuotias tuottaja ja HÄNEN ÄLYTTÖMÄT korppikotkalapsensa, Charles ja David, ovat jälleen kerran poimimassa luomani ihanan hahmon luita kertomatta siitä minulle… Pyydän anteeksi faneilta, en koskaan halunnut, että Rocky-hahmoja hyväksikäytettäisiin noiden loisten toimesta, Stallone kirjoittaa.

Dolph Lundgren puhui mahdollisesta spinoffista jo viime vuonna ja sanoi, että hänen käsityksensä mukaan sellainen olisi kehitteillä.

Uuden projektin käsikirjoittajaksi on ilmoitettu Robert Lawton, joka teki vaikutuksen MGM:ään tekemällään käsikirjoituksella Becoming Rocky -dokumenttielokuvaan, joka keskittyi alkuperäisen vuoden 1976 elokuvan tekemiseen.

Juonen yksityiskohdat ovat toistaiseksi salassa, mutta elokuvan kerrotaan keskittyvän Ivan Dragoon.

Creed 3

Michael B. Jordanin tähdittämästä elokuvasarjasta puheen ollen, kolmas tuleva osa on kuvattu ja on parhaillaan jälkituotannossa.

Creed III koki kuitenkin vastikään takaiskun, sillä sitä lykättiin marraskuusta 2022 maaliskuuhun 2023.

Yksityiskohtia tarinasta ei ole paljastettu, mutta tiedossa on, että elokuvassa esitellään Adonikselle uusi sparraaja. Hahmoa esittää Jonathan Majors, joka on avautunut siitä, että häntä on lyöty kasvoihin roolia varten.

Näyttää siltä, että Sylvester Stallone tulee jatkossakin ottamaan itseään niskasta kiinni niin kauan kuin Rocky-sarjan tuottajatiimi jatkaa haarautumista.

Stallone ei palaa Creed III:een, ja jos asiat jatkuvat tähän suuntaan, on vaikea sanoa, palauttaako hän koskaan enää kuuluisan Philadelphiassa kasvaneen nyrkkeilijän roolin.

Mainos