Mainos
Televiestimistä ja tablettitietokoneilta isojen poikien atk:lle loikannut Take Off – The Flight Simulator hurmaa nyt master race -kansaa – vai hurmaako sittenkään?

Take Off – The Flight Simulator on pari vuotta sitten iOS:lle ja Androidille julkaistu lentosimulaattori, joka sijoittuu kauniiseen Havaijin ympäristöön. Pelissä on tavoitteena suoriutua pienistä harjoittelutehtävistä, jotka vaikeutuvat tehtävä tehtävältä. Mukana on myös vapaalennot, mutta ei heti alkutaipaleella. Ensin on harjoiteltava.

Aivan aluksi harjoitellaan nousuja ja laskeutumista, pian yritetäänkin jo tehdä pakkolasku palavalla moottorilla, ilman kallistusohjausta. Haasteita riittää kymmeniä ja kymmeniä.

Peli tarjoilee myös lentokoneiden ostomahdollisuuksia sekä kaikkiin koneisiin uusia maalipintoja

Mainos
Osuuko kone tarmakille? Kuha nyt ei vaa sattuis mtn…

Pelin ohjaus peliohjaimella on yllättävän nautinnollinen. Varsin arcademainen lähestymistapa tavoittaa mahdollisimman suuren yleisön, joka on simulaattorifaneille miinus, mutta muille plussa. Allekirjoittanut ainakin nautti ohjauksen sulavuudesta ja helppoudesta. Lentäminen on kivaa.

Graafisesti Take-Off on porttaus suoraan mobiilista PC:lle. On sanomattakin selvää, että mobiilipeli ei näytä AAA-grafiikoilta edes 4K:na, Ultra-asetuksilla. Grafiikka tuo mieleen PlayStation 2 -tasoisen peli-ilmeen. Kyllä sillä pärjää, mutta ei siitä nauti.

Ohjaamokuvakulma löytyy, mutta 4K-resoluutio Ultra-grafiikoilla ei silti hivele silmää.

Take Off – The Flight Simulator on kivaa lentopuuhastelua pieneen tekemisen puutteeseen, mutta PC:lle sen tuominen on liiottelua. Mobiilissa peli toimii takuulla, mutta PC:lle on tarjolla niin paljon parempiakin lentosimulaattoreita, että todellinen lentäjä-ässä tuskin nauttii tästä satasella.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Take Off - The Flight Simulator
42 %
Edellinen artikkeliMuinaiseen Egyptiin sijoittuva salamurhapeli Assassin’s Creed Origins sai julkaisutrailerinsa
Seuraava artikkeliMicrosoft lopetti Kinectin valmistuksen
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.