Mainos
Take-Two Interactiven toimitusjohtaja ja puheenjohtaja Strauss Zelnick on puolustanut Red Dead Redemptionin tulevien Switch- ja PS4-porttien hintaa.

Take-Twon julkaisija Rockstar Games ilmoitti maanantaina, että Red Dead Redemption ilmestyy Switchille ja PS4:lle 17. elokuuta ja fyysinen julkaisu seuraa 13. lokakuuta.

Lisäksi ilmoitettiin, että peli tulee maksamaan 49,99 dollaria/euroa ja sisältää myös Undead Nightmare DLC:n.

Mainos

Suomen PS Storessa hinta ei ole vielä näkyvissä.

IGN kysyi Zelnickiltä, miksi pelille annettiin tämä hinta, varsinkin kun otetaan huomioon, että se on jo saatavilla Xboxille taaksepäin yhteensopivuuden kautta 29,99 dollarilla (Undead Nightmare on saatavilla 9,99 dollarilla).

– Se on vain se, mikä mielestämme on kaupallisesti oikea hinta, Zelnick vastasi.

Kun Take-Two:n EVP of Finance Hannah Sage huomautti, että Switch- ja PS4-versiot sisälsivät myös Undead Nightmaren, Zelnick lisäsi, että Undead Nightmare ”oli loistava itsenäinen peli, kun se alun perin julkaistiin, joten mielestämme se on loistava bundle ensimmäistä kertaa ja varmasti loistava arvo kuluttajille”.

Rockstarin maanantaisessa tiedotteessa lukee:

Molemmat pelit tulevat Nintendo Switchille ja PlayStation 4:lle ensimmäistä kertaa samassa paketissa: Koe eeppinen länkkäriseikkailu Red Dead Redemption ja sen uraauurtava zombie-kauhupeli Undead Nightmare.

Double Eleven Studiosin uudessa muunnoksessa Switch- ja PS4-versiot tuovat nämä kaksi klassista kokemusta jälleen yhteen, jotta sekä uudet pelaajat että alkuperäiset fanit voivat nauttia niistä nykyaikaisilla konsoleilla, mukaan lukien taaksepäin yhteensopivuus PlayStation 5:n kanssa.

Mainos