Mainos

Ridley Scott tekee paluun luomaansa maailmaan Alien: Covenant -elokuvassa, joka on uusi luku hänen uraauurtavassa Alien-sarjassaan.

Siirtokunta-alus Covenantin miehistö on matkalla galaksin kauimmaisella laidalla sijaitsevalle planeetalle, jonka he uskovat olevan koskematon paratiisi, mutta joka todellisuudessa onkin synkkä ja vaarallinen. Kohdatessaan ennennäkemättömän uhkan miehistön täytyy yrittää tuskaisaa pakoa.

On aika esitellä yhdyskunta-alus Covenantin miehistöä. Nämä rohkeat ja luotettavat yksilöt ovat vaativan tutkimusretkikunnan tekijöitä ja työmyyriä, joiden ansiosta kokonainen paratiisiplaneetta voidaan kartoittaa, tutkia ja toivon mukaan todeta elinkelvolliseksi.

Mainos

Alien: Covenant -tieteiskauhuelokuvan henkilöhahmojen lyhyissä videoviesteissä tulee esiin lisää heidän luonnettaan, ajatuksiaan ja tuntemuksiaan tehtävästä. Mukana ovat Daniels, Oram, Tennessee, Lope ja Rosenthal.

Elokuvan päärooleissa nähdään Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England ja Benjamin Rigby.

Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 17. toukokuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliHacksaw Ridge Blu-ray-arvostelu
Seuraava artikkeliAstetta rankemmilla Fatalityilla mässäilevä Friday the 13th -peli sai julkaisupäivän