Mainos
Muutama viikko sitten San Diegon Comic-Conissa Marvelin pomo Kevin Feige ilmoitti, että elokuva, joka päättää MCU:n viidennen vaiheen, olisi Thunderbolts, upouusi supersankariryhmä, jossa Marvel-universumin antagonistisimmat hahmot yhdistettäisiin hieman Suicide Squadin tyyliin.

Siitä lähtien on spekuloitu, mitkä hahmot muodostaisivat Thunderboltsin kokoonpanon – ja nyt Marvel Studiosin D23-tapahtumassa pidetyn esityksen jälkeen tiedämme sen.

Mainos

Puhuessaan D23 Expo -tapahtumassa Anaheimissa aiemmin tänään Feige ilmoitti, että Thunderboltsin näyttelijäkaartiin kuuluu Julia Louis-Dreyfuss salaperäisenä Valina, joka on esiintynyt viime aikoina useissa Marvelin elokuvissa ja tv-sarjoissa; Sebastian Stan palaa Bucky Barnesina eli Winter Soldierina; Florence Pugh Scarlett Johanssonin Natasha Romanoffin sisarena Jelena Belovana; David Harbour Punaisena vartijana, joka on toinen Mustan lesken sukulainen; Wyatt Russell John Walkerina, joka viimeksi näytti, miksi hän ei ansaitse kantaa Kapteeni Amerikan kilpeä elokuvassa The Falcon And The Winter Soldier; Hannah John-Kamen palaa Ant-Man And The Wasp wrong’un Ghostin roolissa; ja Olga Kurylenko palaa rooliinsa Taskmasterina.

Kuten Stan sanoi tämänpäiväisessä esittelyssä: ”He näyttävät hyvältä, levottomalta porukalta”. Samaa mieltä.

Jake Schreier vastaa ohjauksesta ja Eric Pearson käsikirjoittaa käsikirjoituksen.

Marvelin Thunderboltsin on tällä hetkellä määrä ilmestyä 28. heinäkuuta 2024, ja voit lukea kaiken, mitä tiedämme tiimistä sarjakuvista, täältä.

Mainos