Tällainen on Modern Warfare III:n ja Warzonen 4. kausi

Mainos
Activision on paljastanut Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen neljännen kauden uudet asiat.

Uusi kausi käynnistyy kaikilla alustoilla 29. toukokuuta kello 19.00 Suomen aikaa, sisältäen uutta sisältöä moninpeliin, zombi-tilaan ja Warzoneen.

Moninpelissä 4. kausi tuo kolme uutta keskikokoista 6v6-karttaa sekä Das Haus Vortex -variantin. Uudet kartat julkaisussa ovat Tokio ja Pariisi, kun taas Incline saapuu kauden puolivälissä.

Mainos

Tokio on neonvalaistu taistelukenttä, joka tarjoaa myöhäisillan ostoksia, viihdettä ja majoitusta väsyneille matkaajille.

Pariisi on kahden päärakennuksen, keskuspoliisiaseman ja gallerian hallitsema, mutta siellä on myös pienempiä sisätiloja kuten kirjakauppa.

Incline on eristetty tutkimusasema Urzikstanin vuoristossa, pääasiallisesti kuljetuslaitoksen ympärillä.

Uudet pelitilat sisältävät Demolitionin ja Hyper Crankedin julkaisussa, sekä Havocin ja Headshots Only -tilat kauden puolivälissä.

Uudet edut sisältävät Mission Control -liivin ja Compression Platen, kun taas uudet Killstreakit ovat Intelligent Munitions Systems, Loitering Munition, Missile Drone ja DNA-pommi.

Zombit saavat kauden puolivälissä päivityksen, joka haastaa pelaajat oppimaan salaiset sisäänkäynnit Riftiin.

Warzone 4. audella taistelu jatkuu Urzikstanissa, Rebirth Islandilla, Fortune’s Keepissä ja Vondelissa.

Uusi Warzone-ominaisuus tunnistaa kartalla ‘Loot Hot Zones’ -alueet, joissa pelaajat saavat normaalia korkeamman tason saalista riippuen siitä, kuinka nopeasti he pääsevät alueelle.

Mainos