Tällainen on Rainbow Six Extraction – ensimmäinen pelikuvavideo julki

Mainos
Ubisoft Forward -tapahtumassa lauantaina esitelty Rainbow Six Extraction -toimintapeli jatkaa suositun Rainbow Six -pelien jatkumoa uudenlaisella moninpelillä.

Rainbow Six Extraction on moninpeli, joka vaatii pelaajilta yhteistyökykyä, selviytymisviettiä ja nopea tilannetajua.

Pelistä löytyy täysiverinen ristiinpelattavuus eri pelialustoilla. Tämän lisäksi pelissä saavutettu edistyminen siirtyy pelialustasta toiseen oman pelitilin myötä.

Mainos

Aiemmin Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine -työnimellä tunnettu Rainbow Six Extraction laajentaa Rainbow-sotilaiden osaamista tuntematonta orgaanista uhkaa vastaan. Kun meteori osui pieneen kaupunkiin New Mexicon osavaltiossa vuosia sitten, jotain mystistä alkoi tapahtua. Loismaiset oliot alkoivat lisääntyä vauhdilla ja vallata ympäristöä tyrmistyttävällä tehokkuudella. Vaikka ensin vaikutti siltä, että joukko Rainbow Six: Siege -sotilaita sai loisepidemian pysähtymään, pian entistä voimakkaampi versio alkoi tehdä nousuaan. Tämän seurauksena perustettiin REACT-joukoista koostuva operaatio, joka ottaisi ongelman käsittelyynsä.

Pelissä pelaaja ottaa REACT-sotilaan roolin tiimissään ja valmistautuu kohtaamaan loismaiset Archæans-olennot vaarallisissa selviytymistaisteluissa. Jokaisen operaation myötä pelaaja on vaikean valinnan edessä: paeta ja lunastaa palkinto, vai jatkaako yhä pidemmälle paremman palkkion toivossa. Jokainen kohtaaminen vihollisen kanssa voi olla viimeinen ja yhteenotot kohtalokkaita. Kaatuneet Rainbow-operaattorit ovat myös pois vahvuudesta, kunnes ne on pelastettu takaisin joukkoihin.

Valittavissa on peräti 18 erilaista Rainbow Six -operaattoria, joista jokaisella on omat kykynsä ja aseensa. Eri vahvuuksien ja heikkouksien tunteminen on kaikki kaikessa pelin intensiivisissä taisteluissa. Mukana on 12 yksilöllistä pelikarttaa omine haasteineen, vihollisineen ja uhkineen. Lisäksi vaikeudet kasvavat pelissä edistymisen myötä.

Rainbow Six Extraction julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 16. syyskuuta 2021. Peli tulee saataville myös Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin.

Mainos
Edellinen artikkeliSuper Mario ja Ubisoftin Rabbids yhdistävät jälleen voimansa kosmisessa seikkailussa
Seuraava artikkeliAssassin’s Creed ei saa uutta osaa tänä vuonna, mutta Assassin’s Creed Valhallan tarina jatkuu lisäosilla