Tällainen on Ride 5 – julkaisu loppukesästä

Mainos
Milestone on julkistanut Ride 5 -prätkäpelin, joka näkee päivänvalonsa Unreal 5 -pelimoottorilla tuotettuna 24. elokuuta.

Pelin uratilaan on lisätty uusi juontaja, joka esittelee tapahtumia ja opastaa pelaajia heidän ajourallaan. Uramoodissa pelaajat kamppailevat kymmentä erilaista vastustajaa vastaan ja erilaiset tapahtumat on suoritettava, jotta seuraava vaihe avautuu.

Peli sisältää myös yli 200 muuta pelattavaa tapahtumaa, mukaan lukien sivutehtäviä ja muita haasteita.

Mainos

Lisäksi peliin on lisätty uusia ominaisuuksia, kuten in-race save ja rewind -toimintoja, joiden avulla pelaajat voivat saada paremman hallinnan ja joustavuuden pelitilanteeseen.

Peli sisältää myös vapaan kisan ja aika-ajon pelimuodot, joissa pelaajat voivat harjoitella ajotaitojaan eri moottoripyöräluokilla.

Teknologiset parannukset mahdollistavat uuden realismin. Peliin on lisätty dynaaminen sääjärjestelmä, joka laskee reaaliajassa radan ja ilman lämpötilaa ja luo realistisen säämuutoksen kilpailun aikana. Lisäksi pelissä on uusi Sky-järjestelmä, joka luo 3D-pilviä.

Moottoripyöräfysiikkaa on myös parannettu, jolloin pelaajat voivat hallita pyörän ja kuljettajan välisen vuorovaikutuksen eri nopeuksilla.

Pelaajat voivat myös tuttuun tapaan ilmaista luovuutensa suunnittelemalla omia moottoripyöriä, asuja ja kypäriä, jotka voidaan jakaa kaikkien pelaajien kesken.

Pelin uunituoreen trailerin näet sivun ylälaidasta.

Mainos