Mainos
Parhaillaan kehitteillä olevalla Transformers-animaatioelokuvalla on nyt nimi, ja myös sen A-luokan näyttelijäkaarti on täydentynyt. Transformers One -elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat Varietyn mukaan Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry ja Scarlett Johansson.

Transformers-animaatioelokuvan on määrä olla Autobottien ja Decepticonien välisen kilpailun syntytarina.

Transformers One -elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat Hemsworth nuorena Optimus Primena, Brian Tyree Henry nuorena Megatronina, Scarlett Johansson Elitana, Keegan-Michael Key Bumblebee:na, Jon Hamm Sentinel Prime:na ja Laurence Fishburne Alpha Trionina.

Mainos

– Olen niin innoissani ja ylpeä siitä, että saamme tehdä yhteistyötä Hasbron ja eOnen kanssa ja tuoda teattereihin ensimmäisen Transformers-animaatioelokuvan, jonka tarina on ennennäkemätön, sanoi Paramount Animationin ja Nickelodeon Animationin johtaja Ramsey Naito, joka julkisti näyttelijäkaartin CinemaConissa.

Vaikka elokuvasta ei tiedetä vielä kovin paljon, tuottaja Lorenzo di Bonaventura avasi hiljattain, mitä siltä voi odottaa. Di Bonaventuran mukaan projekti keskittyy itse asiassa nuoren Megatronin ja nuoren Optimus Primen alkuperään, sillä he aloittavat ystävinä ennen kuin päätyvät kilpaileville puolille taistelukenttää. Syy tämän käsittelemiseen animaatioelokuvassa on hänen mukaansa se, että se oli yksinkertaisesti ”taloudellisesti mahdotonta” toteuttaa live-action-elokuvana.

Di Bonaventura paljastaa myös, että Transformers-animaatioelokuvan juoni on suurimmaksi osaksi valmis, mutta hänen mielestään paras tapa kertoa se on ”luonnollinen trilogia”. Näin he voivat tutkia Transformers-maailman muita puolia, kuten Cybertron-planeettaa.

Fanit pääsevät kuulemaan Transformers One -elokuvan näyttelijäkaartia, kun se tulee teattereihin 19. heinäkuuta 2024.

Mainos