Mainos
Verkossa on julkaistu video, joka näyttää valkoiselta Xboxin eliittiohjaimen uudelta, toiselta versiolta. Microsoft ei kuitenkaan ole julkistanut ohjainta.

Maaliskuussa jaettiin kuva, jossa näkyy laatikoituja valkoisia Elite Series 2 -ohjaimia, mutta niistä ei ole sen jälkeen kuultu mitään.

Tubettaja Nicholas Lugon tekemä video ohjaimesta julkaistiin kuitenkin heinäkuussa, ja se jäi internetiltä huomaamatta, kunnes Twitter-käyttäjä Rebs Gaming huomasi sen maanantaina.

Mainos

Videolla, joka on nähtävissä alla olevassa twiitissä, näkyy ohjain, jota kutsutaan ”Jenkkien ainoaksi valkoiseksi Xbox Eliteksi”.

Ohjain vaikuttaa aidolta, vaikka pakkauksen teippi irtoaa liian helposti, mikä viittaa siihen, että se oli jo avattu, mutta siitä, miten Lugo on sen hankkinut, ei ole tietoa.

Microsoft ei ole vielä virallisesti ilmoittanut valkoisen Xbox Elite Series 2 -ohjaimen olemassaolosta.

Videon julkaisijan mukaan se on ”maailman tähän mennessä kehittynein ohjain” ja sen kehittäminen kesti neljä vuotta.

Se sisältää vaihdettavat peukalo- ja melamuodot sekä painikkeen, jonka avulla pelaajat voivat vaihtaa nopeasti jopa kolmen mukautetun profiilin ja oletusprofiilin välillä.

Siinä on myös ainutlaatuisia konfigurointimahdollisuuksia Xbox Accessories -sovelluksen kautta, kuten kuolleen alueen säätö ja painikkeiden yhdistäminen äänikomentoihin.

Ohjain tarjoaa jopa 40 tunnin akkukeston, ja se on ensimmäinen Xbox-ohjain, jossa on myös sisäinen akku.

Mainos