Tällaisia ovat Jurassic World: Fallen Kingdom -elokuvan dinosaurustähdet – adoptoi sellainen itsellesi

Mainos
Eilen vietetyn virallisen dinosauruspäivän kunniaksi Universal Pictures on julkaissut yllä näkyvän Jurassic World: Fallen Kingdom -elokuvan dinoja esittelevän videon.

Oheista klippiä emännöi Bryce Dallas Howardin näyttelemä Claire Dearing, joka kouhkaa oman dinon adoptoimisesta kummilapsi-tyyliin – kuten tv:n pelastakaa lapset ja planeetta -ohjelmissa on totuttu näkemään.

Oman dinosauruksen voi käydä adoptoimassa täällä.

Mainos

Elokuvassa on kulunut kolme vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa.

Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.

Jurassic World: Fallen Kingdom saa Suomen ensi-iltansa 8. kesäkuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliCall of Duty: Black Ops 4 saattaa saada PS4-yksinoikeuksia
Seuraava artikkeliZombieland 2 tekeillä – ensi-ilta ensi vuonna?