Tällaisia ovat Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -pelin moninpelitilat

Mainos
Ubisoft julkisti Saksan Gamescom-pelimessuilla syksyllä julkaistavan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin moninpelimuodot.

Ghost War -pelitila on pelattavissa heti pelin julkaisun myötä ja tulee saamaan säännöllisiä sisältöpäivityksiä julkaisun jälkeen. Moninpelitilan esittelyvideo on katsottavissa yläpuolelta.

Ghost War on moninpelitila kahdeksalle pelaajalle, joista neljä on kummallakin puolella. Pelitilan keskiössä on joukkuepelaaminen ja strateginen lähestyminen. Julkaisuversiossa mukana on neljä hahmoluokkaa: hyökkääjä, tiedustelija, tarkka-ampuja ja lääkintähenkilö. Näistä jokaisella on omat erikoistaitonsa ja varustepakettinsa, jotka täydentävät oivallisesti toisiaan.

Mainos

Julkaisuvaiheen kuusi kenttää tarjoavat pelattavaa kahdessa eri pelitilassa, joita ovat team death match -tyylinen Elimination-pelimuoto, jossa tarkoituksena on eliminoida vastustajan joukkue ennen oman joukkueen kaatumista. Sabotage-peli tarjoaa epäsymmetrisen joukkuepelin, jossa toinen pelaaja pyrkii asentamaan pommin, kun taas vastustajan pitäisi pyrkiä estämään se ennen kuin on liian myöhäistä.

Jaetun kokemuspistejärjestelmän ansiosta pelaaja etenee hahmollaan sekä pelin PvE-pelitilassa (pelaaja vastaan tekoäly) että PvP-tilassa (pelaaja vastaan muut pelaajat) samanaikaisesti, joten avatut erikoisominaisuudet, hahmonkehitys, aseistus ja muu vastaava on käytettävissä kummassakin pelitilassa. Tietyt PvP-puolen rajoitteet pitävät kuitenkin huolen tasapainoisesta ja reilusta moninpelitilasta.

Ghost War -moninpelin nautinnollisen kokemuksen viimeistelevät ominaisuudet, kuten dedikoidut palvelimet ja entistä kehittyneempi matchmaking-järjestelmä, jonka ansiosta peli pyrkii tarjoamaan mahdollisimman tasavertaisen ja jännittävän moninpelikokemuksen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -pelissä pelaajan Ghost-sotilaat kohtaavat vertaisensa vastustajan, sillä vastassa ovat Yhdysvaltain armeijasta loikanneet erikoissotilaat. Saman koulutuksen ja kokemuksen läpi käyneet Wolves-joukot ovat vallanneet Auroan saariston, joka on myös armeijan käyttämän Skell Technology -aseyrityksen keskuspaikka. Sen ansiosta Wolves-joukot on varustettu Skellin huipputason sotilaslennokeilla ja muilla huipputason kalustolla.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille, pc-tietokoneille että Google Stadia -pelipalvelulle 4. lokakuuta 2019. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -pelin ja sen Ghost War -pelitilan beetatestivaihe on käynnissä 5.-8. syyskuuta välisen ajan. Beetavaihe on saatavilla Xbox One -pelikonsoleille ja pc-tietokoneille.

Mainos
Edellinen artikkeliRyzen 3000 kiihdytti AMD:n prosessorit suomalaisten suosikiksi
Seuraava artikkeliThe Surge 2 -toimintapeli esittelee pelikuvaa uudella videollaan