Tältä näyttää Arnold Schwarzenegger kuudennessa Terminator-elokuvassa

Mainos
Kukapa olisi uskonut, että kun Arnold Schwarzenegger sanoi Terminatorina vuonna 1984 poliisiaseman infotiskillä ”I’ll be back”, että hän tulisi takaisin vielä 35 vuodenkin kuluttua.

No, niin kuitenkin käy 1. marraskuuta 2019, kun kuudes Terminator-elokuva näkee päivänvalonsa.

Elokuvaa kuvataan nyt parasta aikaa Unkarin Budabestissä, josta on julkaistu ensimmäinen virallinen making of -koostevideo (yläpuolella). Videolla esiintyvät Arnold Schwarzeneggerin lisäksi myös elokuvakomissaari Andy Vanja.

Mainos

Unohda aiemmat jatko-osat

Elokuvaa on tehtailemassa itse James Cameron, joka sai myymänsä Terminator-lisenssin itselleen vuosi sitten. Ohjauksen hoitaa Deadpool-elokuvien ohjaaja Tim Miller. Pääosissa ovat alkuperäiset tähdet Arnold Schwarzenegger ja Linda Hamilton. Huumesotkuissa keitetyn Eddie Furlongin osanotto on vielä epäselvää.

Mukana on myös S.H.I.E.L.D.-tähti Gabriel Luna, jolle lankeaa uuden terminaattorin rooli. Arska twiittasi elokuussa kuvan punttikselta, jossa treenaa yhdessä Lunan kanssa:

Miller on ohjaajana tarkka siitä, että fanit ovat tyytyväisiä. Elokuva ei siis sihtaa ainakaan tekijöiden puolesta K-12-leimaan, vaan Deadpoolin tyyliin väkivaltaisempaan K-16-ikärajaan. Tästä päättää kuitenkin lopulta studio, jonka rahat ovat elokuvanteossa liossa.

Elokuvan työnimi on kuvausvaiheessa Terminator 6: Phoenix, ja se jatkaa Terminator 2 -elokuvan tarinaa, unohtaen kaikki jatko-osat kolmosesta eteenpäin, joissa James Cameron ei ole ollut päättäjän roolissa mukana.

Uskottavasti ikääntyneet

Tarinallisesti elokuvan ei ole määrä laukkailla vaihtoehtoisissa aikajanoissa, vaan Cameronin mukaan on tärkeintä saada leffa uskottavasti 21.:lle vuosisadalle.

– Linda Hamilton ja Schwarzenegger eivät ole enää nelikymppisiä, vaan Hamilton on 62 ja Arska 71 vuotta. Tarinan pitää tukea tätä, Cameron tivasi puoli vuotta sitten.

Mainos
Edellinen artikkeliMinne katosi Blackwaterin jumppajoukkue? Onko tämä Red Dead 2:n pelottavin mysteeri?
Seuraava artikkeliKuinka tulevan Anthem-pelin craftaus-systeemi ja aseet toimivat? Tässä video, joka esittelee mekaniikat
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.