Tältä näyttää Call of Duty: Vanguard

Mainos
Activision on julkaissut ensimmäisen kunnollisen maistiaisen tämän syksyn Call of Duty -pelistä, nimeltä Call of Duty: Vanguard.

Call of Duty: Vanguard sijoittuu Toiseen maailmansotaan ja taistelua tapahtuu tutuilla tantereilla aina Saksasta Pohjois-Afrikkaan.

Mainos

Uunituoreella trailerilla nähdään pääasiassa esirenderöityä animaatiota, mutta myös muutamia varsinaisia pelikuvia on sekoitettu mukaan. Peli näyttää varsin hyvältä, mutta ei poikkeuksellisen erilaiselta edelliseen Call of Duty: Black Ops Cold Wariin nähden.

Pelin kehityksestä on vastuussa Sledgehammer Games, joka teki myös Call of Duty: WWII -pelin. Activisionin Call of Duty -yhtiöt Treyarch ja Raven Software vastaavat puolestaan zombie-tilasta ja uudesta Warzone-kartasta.

Yksinpelissä seurataan Task Force One -erikoisjoukkoa, joka koostuu oikeisiin historiallisiin henkilöihin pohjautuvista kuvitteellisista hahmoista. Pelin tarinan kulma poikkeaa aikaisemmista siten, että se keskittyy modernien erikoisjoukkojen syntyyn ja erilaisiin sotaolosuhteisiin, joita on väritetty todellisuutta hieman räikeämmiksi.

Moninpeli on kuitenkin koko pelin suola, jonne suurimmat resurssit on upotettu. Karttoja on heti kättelyssä 20 ja keskeisenä on niiden rakennusten ja muiden objektien tuhoutuminen Battlefieldin tavoin. Tästä Activision julkaisee tiedot myöhemmin.

Raven Software on pannut Warzonen kokonaan uusiksi ja sitä pyörittää täysin uudenlainen huijauksenestojärjestelmä. Call of Duty: Vanguardin julkaisun jälkeenWarzoneen ja Vanguardiin luvataan suuria päivityksiä mm. uusien karttojen, pelitilojen ja kausitapahtumien muodossa.

Call of Duty: Vanguard julkaistaan 5. marraskuuta konsoleille ja PC:lle.

Mainos
Edellinen artikkeliNHL 22 -ennakkokatsaus – mitä tulevan pitää?
Seuraava artikkeliTänään tv:stä kauhuleffa, jonka ikonista ja karmivaa tunnusmusiikkia ohjaaja luuli ensin vitsiksi