Mainos
DC Studiosin toimitusjohtaja ja Superman-ohjaaja James Gunn on jakanut ensimmäisen kuvan David Corenswetista Teräsmiehenä.

Kuva paljastettiin Threads-alustalla.

Mainos

Gunn kehotti faneja valmistautumaan 11. heinäkuuta 2025 ensi-iltapäivämäärään, samalla kun hän paljasti Corenswetin Teräsmiehen. Kuvassa Teräsmies istuu ilmeisesti Metropolisin pilvenpiirtäjässä ja vetää saapastaan hyvin rennosti, kun maata järisyttävä tapahtuma tapahtuu taustalla.

Vaikka tämä on uusi Teräsmies, uudessa DC Universe -versiossa, itse puku ei näytä erityisen uudelta, sillä pyhä S-symboli ja sen käsivarret näyttävät likaisilta tai haalistuneilta.

Vaikka logo oli jo aiemmin esitelty, uusi kuva paljastaa lopun puvusta ja antaa faneille paljon enemmän analysoitavaa, kun he yrittävät selvittää Gunnin vaikutteita.

Corenswetin Teräsmiehen rinnalla seisoo Rachel Brosnahanin Lois Lane, ja elokuvassa nähdään myös Nathan Fillion Vihreänä Lyhtynä, Edi Gathegi Herra Terrificinä, Isabela Merced Hawkgirlina, Anthony Carrigan Metamorphina ja muita. Gunn vahvisti, että nämä näyttelijät näyttelevät rooleja myös muissa DCU-projekteissa.

DCU:n luku 1 sisältää myös televisiosarjoja, ja vaikka tarkka sisältö on hieman muuttunut sen jälkeen, kun Gunn ja toimitusjohtaja Peter Safran ilmoittivat siitä vuonna 2023, animoitu sarja nimeltä Creature Commandos aloittaa virallisesti uuden universumin loppuvuodesta 2024.

Mainos