Kuva: Nicolas Genin
Mainos
Kun Johnny Depp kävi aiemmin tänä vuonna paljon julkisuutta saanutta kunnianloukkausoikeudenkäyntiä ex-vaimonsa Amber Heardin kanssa, oikeus tuomaroi Deppin eduksi.

Vain kaksi kuukautta tämän jälkeen näyttelijä on jälleen kuvaamassa Ranskassa elokuvaa nimeltä Jeanne Du Barry, ja meillä on nyt ensisilmäys hänestä kuningas Ludvig XV:nä.

Ranskalaisen ohjaajan ja näyttelijän Maïwennin ohjaamassa elokuvassa Johnny Depp esittää Ranskan kuuluisaa kuningasta, joka myöhemmin giljotoitiin kuningattarensa Marie-Antoinetten kanssa vastavallankumouksesta syytettynä.

Mainos

Katso Depp kuningas Ludvig XV:nä:

Johnny Deppillä on puuteroitu peruukki ja kasvot sekä hieman poskipunaa ja kuninkaallinen asu Ludvig XV:nä. Hänen silmänsä on sidottu – ehkä taiteellisena valintana elokuvan teemoihin – kuninkaan perintö on sekaantunut korruptioon.

Jeanne Du Barry keskittyy Maïwennin esittämän Jeanne Bécun elämään, jonka tarina vie hänet köyhän ompelijattaren aviottomasta tyttärestä Ludvig XV:n hovin johtoon ja kuningas Ludvigin viimeiseksi viralliseksi rakastajattareksi.

Elokuvan, joka on Deppin ensimmäinen elokuvarooli kolmeen vuoteen, kuvaukset alkoivat pari viikkoa sitten, ja niiden on määrä jatkua lokakuun alkupuolelle asti, kertoo Deadline.

Mainos