Tältä näyttää maailman aidoin kalastussimulaattori

Mainos
Lokakuun koleat kelit ja kylmät tuulet eivät houkuttele ulos värjöttelemään. Onneksi ammatti- ja urheilukalastuksen makuun voi päästä myös mukavasti kotisohvalta, sillä The Fisherman – Fishing Planet vie pelaajan ympäri maailmaa upeiden kalastuspaikkojen pariin.

Eilen julkaistu kalastussimulaatio sisältää toista sataa kalalajia ja tuhansia erilaisia varusteyhdistelmiä eri kalojen narraamiseen. Tarkka fysiikanmallinnus, luonnonkauniit kalastusmaisemat ja upea äänimaailma auttavat pelimaailmaan eläytymisessä.

Pelistä on julkaistu uusi traileri, jonka voi ahmaista yläpuolelta.

Mainos

The Fisherman – Fishing Planet on realismiin ja aitouden tunteeseen keskittyvä kalastuspeli. Sen fysiikanmallinnus, grafiikka ja äänimaailma ovat mallinnettu oikean maailman mukaisesti taaten pelaajalle mahdollisimman aidon tuntuman kalastuksesta.

Pelin 19 erilaista kalastusympäristöä on mallinnettu oikean maailman kalastuspaikoista. Erilaisia kalalajeja on pelin ennakkotilaajan versiossa mukana peräti yli 140 erilaista ja niillä jokaisella on omat elintapansa ja käyttäytymismallinsa.

Kalastusvälineitä ja näiden erilaisia yhdistelmiä on tuhansittain. Yksinpelin lisäksi mukana on erilaisia moninpelitiloja, joihin kuuluvat yhteistyöpelit ja kisailutapahtumat.

Mainos
Edellinen artikkeliCall of Duty: Modern Warfaressa ei ole loottilaatikoita, mutta mikromaksut tulevat loppuvuodesta
Seuraava artikkeliAstral Chain -arvostelu – Laatupläjäys animen ystävälle