Mainos
Steamin kauan odotettu uusi käyttöliittymä saapuu vihdoin kaikkien halukkaiden käyttöön. Uuden käyttöliittymän betaa voi testata 17. syyskuuta alkaen.

Steamin käyttis saa modernimman ilmeen ja täysin uuden avaussivun, joka näyttää mm. pelipäivitykset, viimeksi pelatut pelit, kaverien tapahtumat ja kokoelmat.

Näin Steamin blogissa kerrotaan uudistuksesta:

Mainos

”Uusi Steam-kokoelma rakennettiin siitä lähtökohdasta, että kokoelmamme ovat meille arvokkaita. Joillakin asiakkailla niissä on jopa yli 15 vuoden pelit. Steam-kokoelma edustaa pelihistoriaasi – niistä kaikkien kaveriesikin pelaamista AAA-pelisuosikeistasi siihen indietaideprojektiin, josta vain sinä tunnut pitävän.

Mutta hyvän kokoelman ei pitäisi olla vain kasa pölyisiä kokoelmahyllyjä, vaan sen pitäisi olla hauska paikka, josta ammentaa ja josta voi löytää juuri etsimänsä. Haluat sitten pysyä ajan tasalla siitä, mitä peleissäsi tapahtuu, löytää kavereiden kanssa pelattavia pelejä tai nähdä, mitä peliyhteisössä tapahtuu, kokoelmasi pitäisi vastata näihin tarpeisiin.

Haluamme esitellä tänään joitain isoimmista uuden kokoelman toiminnoista ja kertoa, miten ne auttavat vastaamaan näihin tarpeisiin.”

”Kokoelman kotisivulta voit nähdä suoraan, mitä pelejä kaverisi ovat pelanneet ja mitä pelilistallasi olevia pelejä he pelaavat parhaillaan. Nyt kun näet helposti nämä tiedot, niin sinun ei pitäisi enää jäädä paitsi kahvitaukokeskusteluista, kun muut kertovat pelanneensa viikonloppuna Portal 2:n uudestaan”, blogissa mainitaan.

Mainos