Tältä näyttävät ensimmäiset 16 minuuttia tulevasta Gotham Knights -pelistä

Mainos
Warner Bros. Games on julkaissut 16-minuuttisen maistiaisen tulevasta Batman-pelistä (ilman Batmania), Gotham Knightsista.

Yllä olevalla IGN:n julkaisemalla Batgirl-pelivideolla näytetään, kuinka Gotham Knights esittelee pelaajille perus liikkumis- ja taistelumekaniikat heti prologin jälkeen.

Pelissä, jota voi pelata joko yksin tai kahden pelaajan yhteistyönä, pelaajat ohjaavat yhtä neljästä hahmosta (Nightwing, Robin, Red Hood tai Batgirl) avoimessa Gotham Cityssä Bruce Waynen kuoleman jälkeen.

Mainos

Gotham Knightsia kehittää WB Games Montreal ja projektia johtaa luova johtaja Patrick Redding, joka on aiemmin ohjannut Splinter Cell -pelit Conviction ja Blacklist.

Peli oli alun perin tarkoitus julkaista viime vuonna, mutta sitä lykättiin, jotta ”pelaajille saataisiin enemmän aikaa parhaan mahdollisen kokemuksen tarjoamiseen”.

Gotham Knightsin julkaisupäivä on 25. lokakuuta 2022 PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle.

Toukokuussa Warner kertoi, ettei se enää aio julkaista aiemmin ilmoitettuja Gotham Knightsin PS4- ja Xbox One -versioita, jotta ”pelaajille voidaan tarjota paras mahdollinen pelikokemus”.

Mainos