Tämän syksyn Call of Duty -peli on Modern Warfare – julkaisupäivä ja traileri julki

Mainos
Tämän syksyn Call of Duty -peli on jälleen koko pelisarjan luojan, Infinity Wardin käsialaa ja titteliltään se on Call of Duty: Modern Warfare.

Peli julkaistaan PS4:lle, XO:lle ja PC:lle 25. lokakuuta.

Call of Duty: Modern Warfare tuo mukanaan yksinpelikampanjan, joka uupui pelisarjan viimeisimmästä osasta, Black Ops 4:stä. Pelaaja heitetään nykyaikaan sotimaan kuvitteellista hyökkäystä vastaan eri puolilla maailmaa.

Mainos

– Pelin tarina on inspiroitunut nykyajan uutisotsikoista. Se on sydämen salpaava toimintaseikkailu, joka on uudistunut jokaisella osa-alueella, paljastaa Dave Stohl Infinity Wardilta.

Pelisarjan suurimmat uudistukset koskevat moninpeliä. Call of Duty: Modern Warfare on täysin cross-platform-yhteensopiva, eli sekä PC-pelaajat että konsolipelaajat voivat pelata samoissa matseissa ristiin. Myös kausipassi loistaa poissaolollaan, joka mahdollistaa ilmaiset lisäosakartat kaikille pelin ostaneille.

Peli tukee täyttä HDR:ää ja PC:llä säteenseurantaa. Ääniraidasta vastaa Dolby Atmos, joka kaiuttaa kotiteatteritilaääntä myös ylä- ja alapuolelle. Kuten edellinenkin osa, on myös Call of Duty: Modern Warfare PC:llä pelattavissa ainoastaa Blizzardin sovelluksen kautta.