Mainos
EA:n ja DICE:n Battlefield V julkaistaan ennakkotilaajille ensi viikolla ja kaikille muille 20. marraskuuta. Pelissä ei kuitenkaan nähdä suosittua Battle Royale -pelitilaa heti julkaisussaan.

Firestorm-niminen pelitila ilmestyy Bäfään vasta maaliskuussa 2019. Tähän on syynsä.

– Halusimme, että pelin jokainen pelitila on uniikki. Jokaiseen on oma opastuksensa ja kaikkeen on syytä keskittyä kunnolla. Haluamme, että itse pelituntuma on täydellinen. Hiomme kaikkea vielä, DICE:ltä kerrotaan varovasti.

Mainos

Lisäksi yhtiöstä paljastetaan, että Firestorm on niin suuri pelitila, että sille on annettava oma ajankohtansa.

– Se vaatii niin paljon uuden oppimista pelaajalta, että on syytä tutustua ensin pelin muihin pelitiloihin ja -mekaaniikoihin kunnolla muiden pelitilojen avulla. Yksinpeli tutustuttaa, muut moninpelitilat ovat hyvää harjoitusta Firestormin varalle.

Vain 64 pelaajan Battle Royale

Pelin kehitysjohtaja Ryan MacArthur kertoo VG24/7:lle, että Firestorm tähtää parhaillaan 64 peljaan Battle Royale -tilaan.

EA:lla tiedetään, että pelaajat haluavat 100 pelaajan BR-tilat, mutta Bäfä V:n massiivinen rakenne ja tuhoutuvat ympäristöt tuovat omat haasteensa kokonaisuuteen. Toistaiseksi 64 pelaajaa on maksimimäärä, johon Firestorm tulee kykenemään.

Mainos
Edellinen artikkeliJohn Boyega ja Letitia Wright scifi-romanssin pääosiin
Seuraava artikkeli18 salaista paikkaa Red Dead Redemption 2:ssa, jotka on syytä käydä nuohoamassa