Mainos
Grand Theft Auto V -peli julkaistiin vuonna 2013 ja se on edelleen yksi maailman pelatuimmista ja striimatuimmista peleistä.

Peliin odotettiin vuosien ajan tarinallista yksinpelilisäosaa, jota ei koskaan tullut. Nyt siihen paljastettiin vastaus.

Rockstar Gamesin suunnitteluohjaaja Imran Sarwar paljastaa, että tarinallisella lisukkeella oli paikkansa, mutta sen toteutus olisi ottanut aivan liikaa aikaa.

Mainos

– Rakastamme yksinpelejä ja tarinankerrontaa. Uskomme siihen todella voimakkaasti. Jouduimme kuitenkin keskittymään GTA Onlinen lisäosiin, sillä uuden yksinpelitarinan luominen olisi ollut aivan liian työlästä tähän saumaan. Teimme samaan aikaan Red Dead Redemption 2:ta ja pidämme yllä GTA Onlinea. Resurssit eivät vain riitä, Sarwar kertoo.

Ensimmäinen ajatus on, että saahan sitä lisää käsiä rahalla palkattua. Rockstar Gamesin politiikka on kuitenkin laatu, ei määrä. Sen vuoksi mitään ei sohita päämäärättömästi kasaan.

Imran Sarwarin mukaan GTA V:n yksinpelilisäosalle on ovi avoinna, mutta varsin epätodennäköistä, että sellainen tehtäisiin.

Mainos