Mainos
Tänään 12.8.2019 klo 21.00 Sub esittää 120 miljoonaa dollaria maksaneen Will Smithin tähdittämän toimintatrillerin, I, Robot -elokuvan.

Elokuvan tuotannossa koettiin harvinaisuutta, sillä kaikki saatiin kuvattua kerralla purkkiin, ilman uusintaottoja. Se on erittäin harvinaista tämän kokoluokan elokuvissa. Egyptiläisohjaaja Alex Proyas sai tästä hyvää hypeä Hollywoodin sisäpiireissä.

Lisäksi toinen suuren mediahuomion vuonna 2004 sai Audi RSQ -automalli (kuvassa), joka suunniteltiin vartavasten elokuvaa varten. Tuolloin ei vielä tiedetty, että tuoko Audi auton myös oikeasti markkinoille. Näin ei kuitenkaan käynyt, mutta Audi sai kosolti markkinointiaikaa elokuvan ansiosta.

Mainos

I, Robot -tieteiselokuvassa eletään vuotta 2035, jolloin robotit toimivat ihmisten apulaisina. Rikostutkija Del Spooner tutkii robotiikan erikoislaitoksen tutkijan, tohtori Lanningin, murhaa. Hän epäilee murhasta inhimillisen oloista Sonny-robottia, jonka Lanning on ohjelmoinut eri tavalla kuin muut robotit. Tutkinnan edetessä ihmisen ja robotin välinen raja alkaa hämärtyä, ja pian koko ihmiskunta on vaarassa.

Pääosissa nähdään Will Smith, Bridget Moynahan, Alan Tudyk, James Cromwell sekä Bruce Greenwood.