Tänään tv:stä Schwarzenegger-leffa, jossa nähtävä ostoskeskus on sama kuin Terminator 2:ssa

Mainos
Arnold Schwarzenegger teurastaa tänään 2.1.2020 terroristeja klo 21.00 alkaen Subilla, Commando-elokuvassa.

Elokuvan tarinassa todistetaan rankkaa luotisadetta, jossa eläkkeelle jäänyt erikoisiskuryhmän komentaja John Matrix (Arnold Schwarzenegger) lähtee vielä kerran taistelemaan. Syy: hänen tyttärensä on kaapattu. Sieppauksessa on mukana useita ihmisiä, kuten presidentiksi pyrkivä diktaattoriluonne sekä palkkasotilas, jonka Matrix uskoi jo kuolleen. Suostuuko Matrix poliittiseen ehtoon, joka hänelle asetetaan tyttärensä vapautumiseksi väkivaltaa kuhisevalta saarelta?

Elokuvan alkupuoliskolla nähdään kohtaus, jossa Arska yrittää saada ensimmäisen johtolankarikollisen kiinni ostoskeskuksessa. Ostari on tuttu toisestakin Iso-Arskan tähdittämästä leffasta, Terminator 2: Tuomion päivä -leffasta, jossa T-800 ja T-1000 ottavat ensimmäisen kerran yhteen.

Mainos

Ostoskeskus on nimeltään Sherman Oaks Galleria ja se uudistettiin täysin 1990-luvun alkupuolella. Ikonisia paikkoja ei siis enää pääse näkemään samanlaisina kuin leffoissa.

Myös elokuvan lopussa nähtävä kartano on sama kuin Beverly Hills kyttä (1984) -elokuvan lopputaistelussa nähtävä Harold Lloyd -kartano. Tilus sijaitsee ylellisellä Beverly Hillsin alueella Los Angelesissa.

Mainos
Edellinen artikkeliHarley Quinn mukaan Joker-elokuvan jatko-osaan? Hän on ehdolla
Seuraava artikkeliNäin hyviltä GTA: Vice Cityn kadut näyttävät GTA V:n modien avulla remasteroituna