Mainos
Nelonen esittää tänään 27.06. klo 21:00 alkaen neljännen Indiana Jones -leffan, Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -elokuvan.

Indiana Jones -sarja huipentuu vauhdikkaaseen seikkailuun, joka pakottaa arkeologisankarin kasvokkain viidakon vaarojen, ylimaallisten voimien ja kylmäverisen Irina Spalkon (Cate Blanchett) johtamien neuvostoliittolaisten agenttien kanssa. Jones suuntaa yhdessä moottoripyöräilijänuorukaisen (Transformers-elokuvien Shia LaBeouf) kanssa Etelä-Amerikkaan legendaarisen kristallikallon jäljillä. Aarteen joutuminen vääriin käsiin voisi saattaa maailmanrauhan vaakalaudalle.

Näin leffaa kuvailtiin mainosmiesten suusta, mutta todellisuudessa neljäs Indiana Jones oli niin karmaiseva floppi juonenkäänteensä osalta, että fanit nousivat barrikaadeidelle elokuvan tultua julki. Elokuvaa ei haluttu uskoa todeksi, eikä liittää osaksi Indy-trilogiaa. Star Wars -henkinen loppuratkaisu ei ollut arkeologiseikkalujen fanien mieleen, vaikka Steven Spielberg niin aluksi olettikin.

Mainos

Viides Indy-leffa on nyt tuotannossa. Spielberg on luvannut olla sekoittamatta pätkääkään härskiä avaruusscifiä uutukaiseen.

Mainos
Edellinen artikkeliSuper Mario Maker 2 sai arvosanansa – näin peli rankattiin maailmalla
Seuraava artikkeliNäin mehukkaalta näyttää Star Wars the Force Unleashed 2 4K-resoluutiolla ja säteenseurannalla