Mainos
Neal Israelin, Pat Proftin ja Hugh Wilsonin vuonna 1984 käynnistämä Poliisiopisto-sarja villitsi koko kasaria hulvattomilla käänteillään. Sub esittää tänään 16.6.2020 klo 21.00 leffasarjan viimeisen osan, Poliisiopisto 7 – Moskovan keikka -elokuvan.

Elokuvasarjalle yritettiin saada vielä jatkoa 1990-luvun puolivälissä, mutta yritys jäi yhteen, Poliisiopisto 7 – Moskovan keikka -elokuvaan.

Komediassa vanhat tutut törttöilijäpoliisit pääsevät tutustumaan erilaiseen kulttuuriin, kun heidän taitojaan tarvitaan Moskovassa. Poliisiporukka pakkaa kapsäkkinsä ja suuntaa auttamaan venäläisiä virkaveljiään selvittämään vaikeaa rikosvyyhtiä. Kaiken pahan alku ja juuri tuntuu tällä kertaa olevan venäläinen rikollisjärjestö, joka ansaitsee rahaa kauppaamalla hypnoottisen addiktoivaa tietokonepeliään. Onpa gangstereilla tietysti muitakin juonia takataskussaan…

Mainos

Elokuva on ensimmäinen amerikkalainen komedia, joka on kuvattu Venäjällä. Harmi, että leffan käsikirjoitus ja tarina on sen verran väsynyt, että koko elokuvasarja koki kuolonkorinansa tämän osan myötä.

Elokuvan pääosissa nähdään George Gaynes, Michael Winslow, David Graf, Leslie Easterbrook, Claire Forlani, Charlie Schlatter, G. W. Bailey, Ron Perlman ja Christopher Lee.

Mainos
Edellinen artikkeliNämä pelit siirtyvät Xbox Smart Deliveryn avulla Xbox One:sta Xbox Series X:ään
Seuraava artikkeli​​Steamin kesätapahtuma, Steam pelifestivaali käynnistyi