Mainos
Nelonen esittää tänään 01.08. klo 21:00 vuonna 2015 valmistuneen Terminator Genisys -elokuvan. Leffan piti olla huikea jatko-osa, joka osoittautui sittenkin huonoksi ja sisällöttömäksi rymistelyksi.

Hassuinta on se, että vielä tuolloin Terminator-brändin oikeudet omistanut Paramount Pictures pyysi sarjan luojaa, James Cameronia kehumaan leffaa sen trailerissa. Cameron suostui aluksi, mutta kertoikin elokuvan nähtyään, ettei kunnioita kamalasti Terminator 2 -elokuvansa jälkeen tehtyjä jatko-osia. Cameron suostui kehumaan leffaa julkisesti ainoastaan siitä syystä, että hän on Arnold Schwarzeneggerin hyvä ystävä.

Nyt Terminator-oikeudet ovat palanneet Cameronille. Odotuksissa onkin, että T2-elokuvan jatko-osan, syksyllä julkaistavan Terminator: Dark Faten sisällössä olisi kerrankin potkua sitten vuoden 1991.

Mainos

Tänään tv:stä tuleva Terminator-elokuvasarjan odotettu viides osa käynnistyy, kun koneita vastaan taistelevan ihmiskunnan johtaja John Connor (Jason Clarke) lähettää kersantti Reesen (Jai Courtney) vuoteen 1984 pelastamaan Sarah Connorin (Emilia Clarke). Vuonna 1984 Reese huomaa, että menneisyys ei ole sellainen kuin hänelle on kerrottu. T-800:lla (Schwarzenegger) on nyt uusi tehtävä.