Kuva: Getty Images
Mainos

Quentin Tarantino painii elokuvaohjaajana omassa sarjassaan ja on tunnettu pitkistä dialogiakohtauksista sekä fiktiivisistä, hyvin käsikirjoitetuista leffoistaan.

Nyt Tarantino on pestattu biografiaelokuvan puikkoihin. Tarantino käsikirjoittaa ja ohjaa elokuvan Charles Mansonista, Amerikan suosituimmasta rikollisesta.

Kuka on Manson?

Charles Manson vuonna 2014. Lähde: Wikipedia.

Charles Manson johti 1960-luvulla nuorista koostunutta kulttia, ”Perhettä”, joka syyllistyi murhiin. Mansonin kannattajat murhasivat elokuvaohjaaja Roman Polańskin vaimon Sharon Taten sekä Leno ja Rosemary LaBiancan raa’alla tavalla kahdessa erillisessä joukkomurhatapauksessa.

Mainos

Manson suunnitteli ja määräsi murhat tehtäväksi, mutta ei osallistunut tappamiseen itse.

Tammikuussa 1971 Manson ja osa hänen kannattajistaan todettiin syyllisiksi murhiin ja heidät tuomittiin kuolemaan. Tuomiot muuttuivat automaattisesti elinkautisiksi vankeusrangaistuksiksi, kun Kalifornian korkein oikeus kielsi kuolemanrangaistuksen 1972.

Manson on edelleen Kalifornian valtionvankilassa Corcoranissa. Mies on anonut kaksitoista kertaa ehdonalaiseen pääsyä, muttta kaikki anomukset on hylätty.

Manson saa enemmän kirjeitä kuin kukaan muu yhdysvaltalainen vanki, jopa 60 000 kirjettä vuodessa. Useat kirjeet ovat ihailijoilta, jotka haluavat liittyä ”Perheeseen”. Mansonin itsensä mukaan mitään ”Perhettä” ei ole ollut olemassa, vaan hän kuvailee 60-luvulla ”Perheeksi” nimitettyä joukkoa musiikilliseksi ryhmittymäksi.

Ketkä rooleihin?

Huhujen mukaan Tarantino olisi haaveilemassa Mansonin rooliin Brad Pittia. Naisosaan on suunnitteilla Jennifer Lawrence. Huhut ovat tässä vaiheessa vasta arvailuja. Koko kattaus selvinee parin vuoden sisällä.

Elokuvan tuottaa The Weinstein Company, joka on hoitanut edellistenkin Tarantino-elokuvien tuotannot.

Tarantinon tunnetuimpia elokuvia ovat mm. Django UnchainedKill Bill 1 ja 2Reservoir DogsThe Hateful Eight sekä Pulp Fiction.

Mainos
Edellinen artikkeliAmerican Pie -niljake tähdittää uutta Änäri-leffaa – traileri
Seuraava artikkeliNäin GTA V:n Chiliad-mysteerin tehtävä aktivoidaan ilman huijauksia