Mainos
Quentin Tarantinon toinen elokuva, Pulp Fiction, täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Elokuva oli ehdolla seitsemään Oscar-palkintoon vuonna 1995, ja Tarantino voitti parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen palkinnon.

Samuel L. Jackson, joka on työskennellyt useita kertoja Tarantinon kanssa, oli myös ehdolla. Hän on näytellyt elokuvissa True Romance, Pulp Fiction, Jackie Brown, Django Unchained ja The Hateful Eight sekä tehnyt cameoroolit elokuvissa Kill Bill: Volume 2 ja Inglourious Basterds.

Tällä viikolla osa Pulp Fictionin näyttelijöistä kokoontui TCM-festivaalille juhlistamaan elokuvan vuosipäivää.

Mainos

Tarantino on aiemmin ilmoittanut, että hänen kymmenes elokuvansa olisi hänen viimeisensä. Elokuva, jonka nimeksi oli ilmoitettu The Movie Critic, ei kuitenkaan tule olemaan se.

Deadlinen uutisen mukaan Tarantino suunnittelee yhä jäävänsä eläkkeelle kymmenennen elokuvansa jälkeen, mutta The Movie Critic ei ole se elokuva.

Elokuva olisi sijoittunut vuoteen 1977 ja seurannut kyynistä elokuvakriitikkoa. Uutisointien mukaan Brad Pitt oli suuniteltu elokuvan päärooliin, mikä olisi yhdistänyt hänet jälleen Tarantinon kanssa kolmanteen projektiin. Pittin kerrottiin esittävän jälleen Cliff Boothin roolia, josta hän voitti Oscarin elokuvasta Once Upon a Time in Hollywood.

Mainos