Mainos
Warner Bros. Discovery ja New Line suunnittelevat uusia Taru sormusten herrasta -elokuvia, ja yksi alkuperäisen trilogian tähdistä on varovaisen optimistinen.

GQ:lle puhunut näyttelijä Elijah Wood – joka näytteli Frodo Reppulin roolia Peter Jacksonin Taru sormusten herrasta -trilogiassa – sanoi olevansa ”kiehtoutunut ja innostunut” ajatuksesta ja sanoi, että vaikka yleisenä tavoitteena on tienata rahaa, hyvä taide voi syntyä myös kovasta halusta.

– Olen kiehtonut ja innoissani”. Toivon, että se on hyvä. Olen yllättynyt – en tiedä miksi olen yllättynyt, koska tietysti elokuvia tulisi lisää. Ilmeisesti sen ytimessä on halu tehdä paljon rahaa. Kyse ei ole siitä, että joukko johtajia sanoisi: ’Tehdään todella upeaa taidetta’. Enkä taaskaan kadehdi ketään, koska kyse on tietysti kaupanteosta. Mutta suuri taide voi syntyä kaupallisuudestakin. Nämä kaksi asiaa eivät siis sulje toisiaan pois, Wood kommentoi.

Mainos

Optimismista huolimatta Wood kuitenkin huomautti, että elokuvasarja, jossa hän oli mukana, ei tehty rahan takia, vaan intohimosta kirjailija J.R.R. Tolkienin teoksia kohtaan.

New Line Cinema ja WingNut Films tuottivat alkuperäisen Taru sormusten herrasta -trilogian, ja tuottajina toimivat Barrie M. Osborne, Peter Jackson, Fran Walsh ja Tim Sanders.

Mainos