Tässä kaikki, mitä Ubisoft paljasti viikonlopun aikana tulevista peleistään

Mainos
Ubisoft esitteli viikonloppuna tulevia pelejään vuoden 2022 Ubisoft Forward -esityksessään.

Suuri osa esityksestä oli omistettu Assassin’s Creed -sarjalle, joka juhlii tänä vuonna 15-vuotisjuhlavuottaan.

Mainos

Useita uusia sarjan pelejä julkistettiin, samoin kuin ensi vuonna julkaistavan pienemmän seikkailun Assassin’s Creed Miragen virallinen julkistaminen.

Mario + Rabbids Sparks of Hope on saanut uuden gameplay-trailerin. Peli, joka on jatko-osa vuonna 2017 ilmestyneelle Xcom-tyyppiselle strategiapelille, jonka pääosassa on Nintendon maskotti, julkaistaan 20. lokakuuta.

Uudessa gameplay-trailerissa Mario ja hänen seurueensa ottivat yhteen jättimäisen Wigglerin kanssa, joka yritti tuhota Marion junan.

Ubisoft paljasti myös, että peli saa kolme DLC:tä, mukaan lukien uuden pelattavan hahmon, Raymanin. Laajennuksille ei annettu julkaisupäivää.

Ubisoftin pitkään kehitteillä olleen merirosvopelin Skull and Bonesin uudet trailerit esittelivät Intian valtamerellä käytävää sotaa merirosvojen ja merellä liikkuvien yhtiöiden välillä.

Trailerit paljastivat myös osan aseista, joita pelaajat voivat odottaa kapteeniksi, kun peli ilmestyy 8. marraskuuta PS5:lle, Xbox Series X/S:lle, Amazon Lunalle, Stadialle ja PC:lle Epic Game Storen ja Ubisoft Storen kautta.

Just Dance -pelin vuoden 2023-versio, joka on pitkäikäisen musiikkipelin uusin päivitys, julkaistaan PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille 22. marraskuuta. Myöhemmin peli saapuu myös Stadialle, mutta päivämäärää ei kerrottu.

Rainbow Six Mobile, ilmaiseksi pelattava taktinen räiskintäpeli, aloittaa suljetussa betassa tietyillä alueilla 12. syyskuuta alkaen. Pelaajat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Brasiliassa, Filippiineillä, Singaporessa ja Intiassa voivat ilmoittautua mukaan.

Ubisoft kertoi myös uusia yksityiskohtia The Division -sarjan tulevaisuudesta. The Division Year 5 on parhaillaan kehitteillä, ja kehittäjä sanoi olevansa ”sitoutunut” pelisarjan tulevaisuuteen.

The Division Heartland sai myös uuden trailerin, jossa esitellään pelin tapahtumapaikkaa. Ilmaispelattava selviytymisräiskintä sijoittuu Silver Creekiin, pikkukaupunkiin Keski-Amerikassa.

The Crew 2 esittelee uusia jääreittejä osana kuudetta pelikauttaan, joka alkaa 12. syyskuuta kaikilla alustoilla.

Yhteistyössä Konamin kanssa Ubisoft ilmoitti myös, että Castlevania-sarjan Simon Belmont ja Alucard liittyvät Brawlhallaan pelattaviksi hahmoiksi 19. lokakuuta.

Mainos