Tässä kaikki uusi tieto, joka paljastettiin Call of Duty Modern Warfare 2 -moninpelistä & Warzone 2.0:sta

Mainos
Uusi Modern Warfare 2 -moninpeli ja Warzone 2.0 -traileri on esittelee uusia mekanismeja Call of Dutyn uuteen sukupolveen.

COD Next Showcase -tapahtuman aikana paljastettu video paljastaa, että pelaajat voivat seisoa ajoneuvojen päällä, ottaa käyttöön uusia varusteita ja paljon muuta.

Traileri paljastaa myös uuden kolmannen persoonan pelitilan, jota korostetaan vain kolmannen persoonan pelisessioissa.

Mainos

Trailerin jälkeen pidetyssä paneelissa esiteltiin myös uutta vesifysiikkaa. Parannetun veden ansiosta pelaajat voivat nyt sukeltaa, uida ja piiloutua vihollisilta kartoissa, joissa on vettä.

Myös liikkumismekaniikkaa on päivitetty, ja peliin on lisätty uusia liikkumiskykyjä, kuten mantling, sukellus ja muut taidot.

Uudet asemuokkaukset

Lisäksi Infinity Ward esitteli pelin uudet ja monipuolisemmat aseiden muokkausvaihtoehdot. Vaihtoehtoja Gunsmithissä on nyt lähes loputtomasti, sillä modien ansiosta esimerkiksi pistoolista voidaan saada aikaan sarjatuliase ja toisinpäin.

Warzone 2.0

Suositun battle royale -osuuden toinen versio julkaistaan 16. marraskuuta, jolloin alkaa myös Modern Warfare 2:n ensimmäinen kausi.

Warzone 2.0 sisältää ”uuden hiekkalaatikkotilan ja upouuden pelitilan”.

Streamissa paljastui myös, että Warzone 2:n kartta on nimeltään Al Mazrah, ja siinä on 18 kiinnostavaa kohdetta (POI), mukaan lukien alueita, jotka perustuvat vuoden 2009 Modern Warfare 2:n suosittuihin moninpelikarttoihin.

Peli tulee myös omaksumaan kaikki Modern Warfare 2:n uudet liikkumis- ja vesimekaniikat, jotka paljastettiin tänään.

DMZ, uusi louhintaan perustuva moninpelitila vahvistettiin myös vihdoin. Tila tulee sisältymään Modern Warfare 2:een, ja sen kerrotaan saaneen vaikutteita Escape from Tarkovista.

Mainos