Mainos
Epic Games Store -alustalla julkaistaan pian ensimmäinen battle royale -peli, Grit, joka hyödyntää paheksuttuja NFT-ominaisuuksia.

NFT (englannin kielen sanoista non-fungible token) on kryptovaluuttatekniikka, jossa yksilöidään virtuaalisia kohteita ja kirjataan niiden omistussuhteita lohkoketjun avulla.

NFT teknologia hyödyntää olemassa olevia kryptovaluuttaalohkoketjuja tiedon tallennukseen. Suosituin lohkoketju, jossa NFT-tietoa tallennetaan on Ethereum, ETH-valuutta.

Mainos

Grit on puolestaan vanhaan villiin länteen pohjautuva battle royale -peli, joka uppoaa PC Gamerin ensitestien mukaan varsin perinteiseen br-rakoon. Peli ei juuri kiihottanut alfa-testeissä, eikä siitä olla sen koommin vuoteen mitään uutta kuultukaan. Paitsi nyt, kun peli on listattu Epiciin ”tulossa pian” -ilmoituksella.

Grit tulee pohjautumaan pelaajien kosmeettisin koristeluin NFT-tekniikkaan, joten jokainen länkkäri saadaan näyttämään yksilöidyltä. On kuitenkin eri asia, miten peli itsessään tullaan ottamaan vastaan ja se riippuu pelin viihdyttävyydestä.

Grit-pelin tuotannosta vastaa Team Grit ja sen julkaisee Gala Games.

Mainos