Mainos
THQ Nordicin Digital Showcase esitettiin perjantaina.

Tapahtuman kohokohta oli Alone in the Dark -rebootti – pitkään huhuttu kauhuklassikon uusiversio.

Lisäksi esiteltiin AEW: Fight Forever, joka on THQ:n ja kehittäjä Yuke’sin paluu painipelien perinteeseen.

Mainos

Alta näet jokaisen tilaisuudessa esitellyn trailerin.

Alone in the Dark

THQ Nordic esitteli virallisesti Alone in the Darkin, joka on klassisen kauhusarjan ”uusintaversio”.

Alone in the Dark on kehitteillä THQ:n ruotsalaisella Pieces Interactive -studiolla.

Kolmannen persoonan yksinpelikauhupeliä on kehitetty VGC:n mukaan neljä vuotta, ja Mikael Hedberg (Amnesia, SOMA) on ohjannut ja käsikirjoittanut pelin, ja hirviösuunnitelmat on tehnyt Guy Davis (Evolve, Pacific Rim).

Tempest Rising

Tempest Rising on 90- ja 2000-luvun RTS-suurpelien innoittama, tukikohtien rakentamiseen keskittyvä reaaliaikainen strategiapeli, joka sijoittuu nykypäivän vaihtoehtoisen historian sotaskenaarioon.

Kolme ryhmittymää taistelee harvinaisesta muukalaismineraalista nimeltä Tempest. Tempest Risingin PC:lle on kehittänyt tanskalainen Slipgate Ironworks.

Space for Sale

Space for Sale -pelissä seurataan astronauttia, jonka tehtävänä on tutkia outoja uusia maailmoja, etsiä uutta elämää ja rakentaa kiinteistöjä vieraaseen maailmaan.

Peli on tutkimusmatkailuhiekkalaatikko, jossa pelaaja ottaa galaktisen kiinteistökehittäjän roolin. Peliä kehittää PC:lle ruotsalainen Mirage Game Studios, joka tunnetaan Little Big Workshopista.

Wreckreation

Burnoutin ja Need for Speedin kehittäjistä koostuvan Three Fields Entertainmentin uusi peli yhdistää nämä kaksi peliä uudessa pelissä, Wreckreationissa.

Gothic

Kaikkien aikojen ikonisimman saksalaisen roolipelin uusintaversio on parhaillaan kehitteillä PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series S/X:lle Alkimia Interactiven toimesta.

Uusin traileri kutsuu katsojat laskeutumaan Vanhan kaivoksen syvyyksiin.

Jagged Alliance 3

Jagged Alliance 3 yhdistää strategisen kampanjan vuoropohjaiseen taktiseen taisteluun ja roolipelielementteihin.

Kouluta palkkasotilaita, kerää varusteita ja muodosta miliisi, jotta voit työntää vihollisen takaisin tai pitää valloitetut alueet hallussaan. Haemimont Gamesin PC:lle kehittämä.

Outcast 2 – A New Beginning

Cutter Slade on taas tehtävässä. Talanit käyvät sotaa ihmisvalloittajia vastaan, ja vain Cutter voi estää talanien tuhoutumisen ja tasoittaa näin tietä konfliktin päättymiselle.

Appeal Studiosin kehittämä Outcast 2 – A New Beginning on ”tulossa pian” PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series S/X:lle.

Spongebob – The Cosmic Shake

Tämän PC:lle, PlayStationille, Xboxille ja Nintendo Switchille ilmestyvän 3D-tasohyppelypelin kehittäjätiimi on kehittänyt Battle for Bikini Bottom – Rehydrated -pelin, jossa Paavo ja Patrick matkustavat lukuisiin erilaisiin toivomusmaailmoihin, joista jokaisella on omat puitteensa ja sääntönsä.

AEW: Fight Forever

THQ Nordic ja All Elite Wrestling yhdistävät voimansa arcade-tyylisten painipelien parissa.

Mukana on suuri joukko AEW:n lahjakkuuksia, useita ottelutyyppejä, uratila, mukautusmahdollisuuksia, yli 40 asetta ja paljon muuta.

Knights of Honor II: Sovereign

Knights of Honor II:ssa pelaajat voivat hallita keskiaikaista kuningaskuntaa Euroopassa tai Pohjois-Afrikassa ja komentaa ritareita, kauppiaita, diplomaatteja, vakoojia ja pappeja, ”jotta valtakunnastasi tulisi maailman mahtavin”.

Black Sea Gamesin kehittämä Knights of Honor II: Sovereign on tulossa pian PC:lle.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed

Crypto palaa pelisarjan toisen PS2-pelin uusintaversiossa. Destroy All Humans! 2 – Reprobed julkaistaan myöhemmin tässä kuussa.

Stuntfest – World Tour

18 pelaajaa kilpailee toisiaan vastaan eliminointiin perustuvassa Stuntshow’ssa eri pelitiloissa.

Pow Wow Entertainmentin PC:lle kehittämä peli siirtyy pian betatestiin.

The Valiant

The Valiant -pelissä pelaajat johtavat veljeskuntaa keskiaikaisessa Euroopassa pysäyttääkseen yhden hullun roiston: Ulrich von Grevelin, joka yrittää saada haltuunsa myyttisen ja voimakkaan esineen, joka antaisi hänelle maanpäällisiä voimia.

Kite Gamesin kehittämä The Valiant ilmestyy pian PC:lle.

Mainos