Tässä ovat toukokuun ilmaiset PS Plus -pelit

Mainos
Toukokuun PlayStation Plus -pelit on julkistettu. Tällä kerralla peleinä nähdään Beyond: Two Souls sekä Rayman Legends.

Toukokuussa ensimmäisenä PS Plus -pelinä nähdään kaksinkertaisen Oscar-ehdokkaan Willem Dafoen ja niin ikään ehdokkaana olleen Ellen Pagen tähdittämä Beyond: Two Souls.

Pelin tehnyt Quantic Dream -studio on tuttu esimerkiksi vuoden 2010 Heavy Rainista, joka voitti kolme BAFTA-palkintoa ja myi yli viisi miljoonaa kappaletta. Studion peleille leimallisia ovat vahva tarinankerronta, elokuvamaiset kohtaukset ja ennen kaikkea pelaajan valintojen mukaan muuttuva juoni. Studion odotettu uusi peli Detroit: Become Human ilmestyy tuota pikaa.

Itse juonesta ei kannata ennakkoon puhua liikaa, jottei se paljastu. Yksi asia on kuitenkin varmaa: pelin tarina on toden totta ainutlaatuinen, sillä se hämärtää rajaa elokuvan ja videopelin välillä. Peli onkin yksi ensimmäisistä, jotka ovat koskaan olleet esillä vuosittain New Yorkissa järjestetyillä Tribecan elokuvafestivaaleilla.

Mainos

Raymanin uusin seikkailu

Toukokuun toisena PS Plus -pelinä nähdään legendaarinen hahmo yli 20 vuoden kokemuksella. Rayman Legends on viimeisin peli rakastetussa sarjassa, joka näki päivänvalon jo vuonna 1995.

Yhä edelleen, pari vuosikymmentä myöhemmin, Rayman jaksaa painaa tarmokkaasti eteenpäin. Pelisarjalle ominaiset mekaniikat on pidetty mukana, mutta Rayman on kehittynyt tasosuunnittelussaan, rytmityksessään ja ennen kaikkea haastavuudessaan. Ja jos yksinpeli ei maistu, pelaaja voi ottaa mukaan peliin kolme kaveriaan ja edetä tasolta toiselle yhdessä.

Rayman Legendsin tämänhetkinen Metacritic-arvosana 90/100 kertoo, että klassinen 2D-tasohyppely on edelleen voimissaan. Peliä pidetään laajalti yhtenä historian parhaista genressään.

Pelit ovat ladattavissa 1.5.2018 – sitä ennen kannattaa pistäytyä PlayStation Storessa ja ladata viime kuun Plus-pelit Mad Max ja TrackMania Turbo.