Tätä kaikkea on Call of Duty: Black Ops Cold War -moninpeli

Mainos
Activision esitteli suu vaahdossa uutta Call of Duty -tapaustaan, joka vie pelaajat 13. marraskuuta vuoteen 1983.

Call of Duty: Black Ops Cold War -moninpeli vie meidät Angolaan, Miamiin, Moskovaan, Uzbekistaniin, Uraliin sekä Pohjois-Atlantin avomerelle.

Uusina pelimuotoina ovat muun muassa VIP Escort, Combined Arms ja Fireteam. Lisäksi scifimpään makuun tarjoillaan Black Ops -tyyliin myös zombitila.

Mainos

Aseiden muokkaus on hyvin saman tyylinen kuin Modern Warfaressa. Mukana on tosin nyt myös villit kortit, joilla saa enemmän perkkivoimaa. Aseita voi nyt aiemmasta poiketen muokata myös miinusvetoisesti, jolloin joitain ominaisuuksia voidaan tarvittaessa heikentää.

Ilmainen Warzone on jälleen mukana. Alustallakaan ei ole väliä, sillä Cold War toimii cross platformina ja cross generationina, eli PS4:llä voidaan pelata samassa matsissa Xbox Series X -kavereiden, pc-pelaajien ja PS5-neppailijoiden kanssa.

Warzonessa ja Cold Warissa ansaitut aseet ja varusteet ovat linkissä alustojen välillä. Eli siellä missä on tilisi, on myös varusteesi. Warzonessa kerrottiin myös olevan yhteisiä lootteja Modern Warfaren kanssa.

Pc-pelaajille tarjoillaan se silmäkarkein versio. Cold War tukee DirectX 12:ta, säteenseurantaa ja tekoälyjohtoista kuvanparannustekniikkaa DLSS 2.0:aa.

Mainos